Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Brick Force

Gość                

Rekomendowane odpowiedzi

Gość                
Opublikowano

Otóż już od kilku ładnych dni pokazuje mi się wiadomość:

"Nieznane konto" choć przyszedł do mnie e-mail z downloadem to dalej nie moge grać HELP!

Opublikowano

Klucz wprowadziłeś ? pewnie tak napisz na twitterze https://twitter.com/#!/Brick_Force to Ci powinien aktywować.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Gość                
Opublikowano

Tyle że ja reje robiłem bez keja więc nwm czy warto pisać na twiterze.

Opublikowano

To się nie dziw że masz nieznane konto skoro jest bez klucza, załatw klucz, wprowadz i wtedy sobie zagrasz.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

Ale wpisaliście Key'e czy nie?

Bo jak nie to macie małe szane że was wybiorą, Key daje 100% tylko trzeba poczekać few days - Kilka dni.

Sygnatura.

Opublikowano

W następnym tygodniu zostaną aktywowane konta bez klucza.

Opublikowano

Aby konto działało musi przyjść następujący e-mail !

Coming at you like a ton of bricks: we are thrilled to announce that closed Brick-Force beta testing has started!

We will personally inform you via e-mail when your account has been unlocked.

As a thank you for your patience, we will present you with a free and exclusive in-game item! The item will be credited to your account automatically.

Heads up for Brick-Force fans! Our most avid fans will be rewarded with anadditional gift: if at least 3 of your friends register via your personal link, you will also receive the B-Hammer.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...