Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTYANIE]Ile dać expa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! mam swojego priva hamachi i tak:

zrobilem sobie surke wp 76 lvl(itemsy pro -.-) i tak: expie w av2 z pierscieniem expa i lodowym lwem(lew daje 20 % bonus dośw.)i gdy bije moby setaou to za jednego zolnierza setaou leci 0,10%, mimo ze dalem exp 50k...

niepowinno leciec więcej ? ps... jakie mam ustawić raty według was, jak max lvl to 250. a robie medium. to np. ile expa z psów,dzikusów,orków,ezotą(na orkiach i swiatyni)na zabach,na dt, i na nowych mapach(mapy mam i moby z plikach qentiniosa)...

ps.server hard/medium. żeby w 2 dni nie wbiło się 250....

pozdrawiam.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@up

medium/hard(na hamachi).. potem dedyczka stawiam =.=

Heh , to będzie mega trudne zadanie wyczuć exp do 250 . ; 3 Po prostu podnies ogólnie exp wszystkim mobom , jeśli tak się da..

ale jak mam podniesc im exp? to znaczy mozna komenda np.. w querach.. ale jak powieksze mobom np. o 10k expa to psy tez beda mieli 0 10k wiecej expa.. :(

jakies propozycje ^^ ?

ps.. na nowych mapach(prawie 6 nowych map na ktorych są moby) ile dac expa :P ? max lvl 250 ;p

Opublikowano

@up

medium/hard(na hamachi).. potem dedyczka stawiam =.=

ale jak mam podniesc im exp? to znaczy mozna komenda np.. w querach.. ale jak powieksze mobom np. o 10k expa to psy tez beda mieli 0 10k wiecej expa.. :(

jakies propozycje ^^ ?

ps.. na nowych mapach(prawie 6 nowych map na ktorych są moby) ile dac expa :P ? max lvl 250 ;p

z twoim doświadczeniem to raczej za dedyka się nie bierz a co do tego expa to lap query które zwiększy exp z mobow o 2x

[font=Arial Black][size=4]UPDATE player.mob_proto SET exp=exp*2 ;  

[/size][/font]

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

... jak to zrobie to psy beda miały po 3k expa... to dobrze na medium/hard ;D ?

Opublikowano

Raczej nie ... Na pewno nie...

Przypomnij sobie/sprawdź ile trzeba exp'a by wbić następny lvl i tak dopasowuj exp z mobka ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...