Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]Handel z botami :)

Zooltar09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym przedstawić wam strone

www.tf2wh.com/

jest to strona gdzie bardzo prosto można sprzedawać i kupować bronie. W tej stronie możemy znaleźć wszystko od normalnych broni po Unusual czapki. Sam już tam handlowałem i jest to w 100% bezpieczne i dozwolone, w razie pytań pisać tu

Opublikowano

Nie wiem co to za tutorial... Podałeś adres strony i uważasz, że zrobiłeś tuta. Może powiedz na jakiej zasadzie opiera się tamtejszy trade i jak to robić?

Ogólnie też korzystam z tej stronki i niektóre przedmioty można kupić naprawdę dużo taniej niż normalnie.

Opublikowano

Na tamtej stronce dajesz Trade po prawej na dole. Czekasz chwilę (nad chatem masz napisane który jesteś w kolejce). Po chwili bot Cię zaprasza, dodajesz go znajomych, potwierdzasz wymianę. W okienku dodajesz bronie jakie chcesz i dajesz potwierdź wymianę. Już masz kredyty na stronce. Możesz później kupować bronie i czapki, klikając 'Reserve" na stronie z itemem który chcesz mieć i ponownie dajesz Trade. Automatycznie bot doda item, który chcesz (zarezerwowany jakby) i tyle...

Opublikowano

Próbowałem tam handlować, coś się dzieje tam niedobrego, te boty czasem wgl do znajomych już nie zapraszają, nie można niektórymi przedmiotami handlować. Mają już chyba pozapełniane plecaki itd ;x

1308908520-U361982.jpg
Gość Pexior05
Opublikowano

To nie tutorial podałeś jedynie inną stronkę i dwa zdania napisałeś.

W dodatku handlujesz:

PS. Wymienie sie czapkami mam do wymiany czapkę: Hełm Tyrana

Handel na MPC zabroniony, zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...