Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Za hacki jest tylko ban ?

matix212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o.0 No a jak inaczej, za hacki dostaje się perma, zobacz ten tut, tam masz wszystko za co i na ile można dostać bana:

http://www.mpcforum.pl/topic/484008-tut-za-co-i-na-ile-moesz-dosta-bana-translated-by-omek/

Opublikowano

tylko ban? Może chodzi ci o to czy ban czy hardware ban.

Mi sie wydaje ze hardware ban i juz sobie nie pograsz (chyba ze sie namęczysz dla CA)

propsy

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

chodzi o kare w realu xDnie musze sie obawiac ;p ? bo mi debile mowili ze podadza na psiarnie xD

@jechalem na hacku z brutalcheaters.net

z godmodem i minigunem xD

1359121200-U261555.png

Opublikowano

chodzi o kare w realu xD

@jechalem na hacku z brutalcheaters.net

z godmodem i minigunem xD

Coś ty oszalał żadnej kary nie ma i nie będzie ja bym sie bał CA odpalić jakby jakieś kary rozsyłali Oo

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Na razie na to wychodzi, że kłamali, ale kiedyś NEXON coś pisał o karach pieniężnych za To.

dópa!

Opublikowano

czyli mnie klamali xD ?

Nic ci nie grozi... Możesz robić w tej grze co ci się żywnie podoba i tak ci nic nie mogą zrobić...

Opublikowano

a czy jest mozliwosc zeby ten hack z brutalcheaters.net ten z godmode zeby po 5/10 min grania nie wywalalo CA :D ??

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Zapewne jest to błąd Chacka i nic z tym nie zrobisz, tylko czekać aż autorzy to naprawią.

Zainstaluij NetFramerwork 4 i jak to nie pomoże to jak mówiłem, wina autora.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Albo Visual C++ zainstaluj , na tym bazuje hax D3D pewnie...i dla tego zawsze się to instaluje.

Uruchamiaj z zgodnością z Adminem systemu.

Jak nie działa , to oznacza że wykrywa go..po części.

I tak na 2-3 dzień banned.

Lepiej kup sobie Vipa ;D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Masz ze strony Microsoftu.

http://www.microsoft.com/downloads/pl-pl/details.aspx?FamilyID=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992

Opublikowano

a co ten program daje ;D ?

mam przywrocic program .NET Framework 4 do stanu wyjsciowego ? bo mam ten program o.O a 2 to usun z kompa xdd

1359121200-U261555.png

Opublikowano
.NET Framework, w skrócie .NET (wym. dot net) – platforma programistyczna opracowana przez Microsoft, obejmująca środowisko uruchomieniowe (Common Language Runtime – CLR) oraz bibliotekiklas dostarczające standardowej funkcjonalności dla aplikacji.

Inaczej mówiąc aby wszystko cacy działało aby nie było błędów itp.

Specjalista
Opublikowano

nexon pisał że hackerzy będą pociągnięci do odpowiedzialności karnej, jeżeli jest taki punk w regulaminie to teorytycznie możesz zostać pociągnięty do odpowiedzialności

a w praktyce nexon może Ci naskoczyć, jest tak dużo hackerów że jakby mieli wytaczać procesy to by nic innego przez 10lat nie mogli robić

koszty rozpraw przewyższyłyby zyski

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

a kiedy wprowadzone bedzie wiesz ;p ? bo juz mam zamiar usunac CA :D

koszty rozpraw czyli oni by za to placili xD ?

@zaraz dam ss albo jutro xD nie chce mi sie dzisiaj wlazic xD

1359121200-U261555.png

Opublikowano

To już dawno było napisane, ale wątpię żeby takie coś by było. Teraz dają już bany na Hardware więc ciężko je usunąć. Nie to co MAC

@down

Nie wiem z czego to wywnioskowałeś...

Specjalista
Opublikowano

koszty rozpraw czyli oni by za to placili xD ?

jeżeli by wygrali to Ty byś musiał płacić, a jeżeli przegrana to oni

ale po dużej ilości takich rozpraw sąd by się pewnie wku*wił i zaczął ich udupiać :D

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

bo cheatuje i nie chce kary placic xD

omg, nie masz co się obawiac, jedyna kara jaką ewentualnie poniesiesz to perm ban, jak nie szkoda ci kasy to zainwestuj w VIP Hacka, nie wysyła logów, jak nie będziesz szalał i używał go ostrożnie, to nie wyłapiesz bana.

Prawdą jest to co pisze EPE, ale nie musisz się tego obawiac, gdyby chcieli w ten sposób "wykończyc" wszystkich hackerów, chyba by prędzej zbankrutowali niż się ich pozbyli. Oni napisali to bardziej po to, żeby wystraszyc cheaterów, niż to egzekwowac. Tak więc luzik i graj spokojnie.

Opublikowano

bo cheatuje i nie chce kary placic xD

Wiesz ile osób hackuje w CA? Nexon byłby ładnym miliarderem aby kazał płacić od każdego. NIKT CI NIE BĘDZIE KAZAŁ PŁACIĆ KARY ANI NIC !

HACKUJ ILE WLEZIE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...