Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Counter Strike Global offensive - hit czy shit?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kilka pytań.

Kiedy wyjdzie counter strike global offensive?

Ile mniej więcej będzie kosztował?

I jak myślicie? Valve wjebało w niego tyle kasy... będzie to wypał czy nie wypał?

Dla mnie jest zbytnio "codowaty" xD.

ps. wiem, że jest dział counter strike, ale nie mam pytania dt. gry, tylko dyskusji o niej :P

Słyszałem też, że żaden cs go z neta nie działa ( piraty ),, czyżby valve zrobiło zajebiste zabezpieczenia? Inne gry ( np od bety ) są scrackowane po max 2 dniach. A tu ni to skidrow, ni to razor tego nie zrobił. Czyżby valve da radę "pokonać" piratów?

I czy będzie opłacało się ją kupować :D?

graphic.png

Opublikowano

hmmmm. Czy ta gra może będzie dostępna w sklepach - media markt, auchan i inne? czy tylko na steam tak jak to było z cs 1.6 i source? Nie chcę płacić 60€ (240zł) za grę nawet taką epicką jak cs. A w sklepach gra zawsze jest 50% tańsza niż na steam

graphic.png

Opublikowano

tak... betę ^ ^. Pobierałem i dalej to chujstwo wywala do pulpitu. Jak możesz to daj link do pw. Bo na stronie skidrowa wywala mnie do frostwire, a filesonic już nie ma. Na frostwire mało seedów. Chciałem zobaczyć jak wygląda. Nie wiem czy opłaca się kupować, czy czekać, aż stanieje o 40 - 60%. I przed tym grać na non steam

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...