Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Krew mnie zalewa

PIOTREK126p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema od niedawna zaczelem przygode z WoT

Posiadam teraz czolg PzKpf 38nA pare dni zbieralem kase ale udalo mi sie i kupilem byla to mordenka gdyz od meczu mialem ok 2-4k srebrnych monet.

Obecnie gdy wejde na mecz tym czolgiem autamatycznie spotykam tiery 5/6/a nawet7.

B ciezko zabic czolg o poziomie 3/4 ale to swoja droga,,

Moje pytanie brzmi jakim czolgiem do 3 tieru idze uzbierac kase czy moze lepiej arty,lub niszczycielem

Z góry dziekuje

Przerwa w grze

Opublikowano

Ogólnie sama gra jak dla mnie przynajmniej zaczyna się od 5 tieru wtedy najlepiej się zarabia musisz po prostu się pomęczyć ale nie przejmuj się od 7 tieru często nawet na naprawę niestarcza nawet na koncie premium

Opublikowano

Wybacz ale nie mam zamiaru wydawac kase na gre... wole za to isc do kina albo cos :)

A czolgi do 3 tieru moze ktoryms z nich idze zarobic wmiare??

Przerwa w grze

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś się przemęczyć do 5 tieru i móśisz dużo DMG zdobywać bo za to jest najwięcej EXP i kasy a jak nie możesz nikogo spenetrować to uprawiaj scałting czyli do przodu i wykrywaj inne czołgi

Opublikowano

Ale sobie pomyśl jak by ta gra była taka łatwa to by wszyscy MAUSAMI E-100 IS-7 się bujali i by było wielkie campienie :D może spróbuj na innym drzewku np rosyjskim tam na małych tierah nawet dobrze idzie

Opublikowano

Coś z III tieru to polecam Ci niemieckiego niszczyciela Marder'a, ma to pierdolnięcie i dużo zarabia.

Opublikowano

BT-2 nie zarabia dobrze, lepiej już pz 38 na zarobisz. Na mardera trochę kasy szkoda, szybciej pz4 i kupisz mardera niż odwrotnie.

Opublikowano

Marder wg mnie to bardzo dobry niszczyciel. Z top działkiem KV w wieże i boki ugryziesz, a za dobrą bitwe podejrzewam dostaniesz nawet ponad 10k

Opublikowano

Jedź tą drogą do pz4 to zobaczysz jak zaczniesz zarabiać...

Albo ruski SU-85 z 107mm

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...