Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JakisTamServ[Dedykowany][No-Premium][WL] 1.1 (tymczasowo az wyjda pluginy na 1.2.3)

Dozan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dozan, nie ma sprawy ignoruj. Pragnę tylko powiedzieć, że nie mam dostępu do logów, a na tak żałosny server szkoda mi robić dowodów.

Nie zależy mi na graniu, na tym beznadziejnym "serverze". Dziękuję, dobranoc.

"w nagrodę można coś czasami dostać fajne itemy"

Eh, szkoda, że jesteś taki przekupny.

"XxSednoXx bardzo podoba sie serwer,"

A masz na to jakieś dowody, jak tak pisze? Chyba jego kolega wie lepiej, nieprawdaż?

"..

guzik mnie to obchodzi "

To jest to, co ja dodałam. Guzik mnie obchodzi to, że jesteś właścicielem.

Może pochwalisz się tutaj wszystkim, jaki byłeś w stosunku do mnie arogancki?

Tak na marginesie, ja się z Tobą nie kłócę. Podzieliłam się swoją opinią na temat waszego servera i zostałam przez ciebie zjechana.

_lol_signature_series__justicar_syndra_b
EU Nordic&East

Midlaner/Marksman
Actually got a little break

Opublikowano

Odpisze ci ostatni raz, kolega czy on? sam mi mowil ze super serwer, jak sie tu wypowie to zobaczy. Pff... do dlatego jestes taka pyskata? bo nie rozrozniasz gracza od wlasciciela? wlasciciel wykupil serwer, i sie nim zajmuje. Nie wazne czy cos przebudowal, skopiowal czy nie. Przekupny? a wiesz w jaka nagrode? pomysl, prosze. Dzis 5 osob pomagalo robic mi arene, starali sie i nawet nie chcieli tej nagrody, ale jakoz iz to dlugo trwalo to dostali cos. A nie zapominasz sie ze to gra? bo w grze sie nie da przekupywac. Skoro dobranoc, to po co jeszcze piszesz? aha i chce dodac, ze jezeli uwazasz ze serwer jest beznadziejny to zrob swoj. Narazie.

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Nick MossyTossy

Wiek 14

Dlaczego chcesz u Nas grac? Prezentacja Fajna Szukam Jakiegos serwera Na którym sie dobrze Zabawie.

Panie Dozanie??

Biedne Zwięrzeta Czekają na twoją Pomoc Pomoz im Nie Bądz Nie dobry

Prosze to tylko 1%

d424a80f76e16bf552a09fae02fee808_126267.gif

Opublikowano
:( i Nic To dodaj MossoPL ok?

Biedne Zwięrzeta Czekają na twoją Pomoc Pomoz im Nie Bądz Nie dobry

Prosze to tylko 1%

d424a80f76e16bf552a09fae02fee808_126267.gif

Opublikowano

Dodaj do wl. Ryu_Shigeki oraz Yoshida_Shigeki.

16 lat.

Chcemy tu grać gdyż szukamy fajnego serwera na którym można pograć bez neo-kidów.

Opublikowano

Twój nick : zenon1213

Twój wiek : 14

Dlaczego chcesz u nas grac? :Chcę u was grać ponieważ, tak jak napisałeś są ładne budowlę i ogarnięta administarcja.

Opublikowano

Nick: Mycha0

Dlaczego chcesz u nas grać? Szukam fajnego serwera w stylu Quarry.pl

Opublikowano

1. Nick: Direns

2. Wiek:16

3.Dlaczego chce grac?:Ponieważ szukam serwera z dobra administracja. Myślę że wasza administracja taka jest.

Opublikowano

Twój nick : OxygenY

Twój wiek : 14

Dlaczego chcesz u nas grac? : Ponieważ Zobaczyłem opis i chcę spróbować takiej Przygody z tym serwerem :)

Opublikowano

Drogi dozanie, userzy którzy wyżej wyrazili opinie na temat waszego serwera i ciebie mają racje, nawet tutaj ich lekceważysz. Wywnioskowałem z twoich postów że masz ok 14-15 lat. Banda dzieciarni i tyle ;) Serwer dla wieku +10 .

Opublikowano

Odpisze ci ostatni raz, kolega czy on? sam mi mowil ze super serwer, jak sie tu wypowie to zobaczy. Pff... do dlatego jestes taka pyskata? bo nie rozrozniasz gracza od wlasciciela? wlasciciel wykupil serwer, i sie nim zajmuje. Nie wazne czy cos przebudowal, skopiowal czy nie. Przekupny? a wiesz w jaka nagrode? pomysl, prosze. Dzis 5 osob pomagalo robic mi arene, starali sie i nawet nie chcieli tej nagrody, ale jakoz iz to dlugo trwalo to dostali cos. A nie zapominasz sie ze to gra? bo w grze sie nie da przekupywac. Skoro dobranoc, to po co jeszcze piszesz? aha i chce dodac, ze jezeli uwazasz ze serwer jest beznadziejny to zrob swoj. Narazie.

Chłopie, czy ty coś do mnie masz? Może i k*rwa jestem pyskata, ale do takich ludzi jak ty cierpliwości nie mam. Gdzie niby napisałam, że nie rozróżniam gracza od właściciela? Sorry ale nie gram tutaj 2983471298423184627184 dni i nie wiem kto jest kim. Mogłabym rozmawiać z każdym, gówno mnie obchodzi właściciel czy nie. CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM, bo odpowiadasz zupełnie nie na temat. Największym tu problemem jest to, że jeden admin mówił, że przebudował, a drugi, że przekopiował więc komu tu wierzyć?! Widziałam tą galerię na mapie SoniXa, a tamteni, już nie wyrażę się na niego, uparcie twierdzi, że sam budował - nawet napis po boku "TARG" jest identycznie - klocek od klocka. Robi ze mnie idiotkę, założę się, że nie ma nawet pojęcia z kim wtedy rozmawiał. Nienawidzę zgapiarzy dlatego dalej ciągnę tą dyskusję. I tak - da się przekupywać. A to, że tamci nie chcieli to nie mój problem. Sposób: "Ej pomóż w budowie, dam ci 3284172938479 diaxów". Zabraniasz mi pisać na forum? A to ciekawe -,-

POZA TYM - twierdzisz, że ja jestem na poziome 10 latka - spójrz w lustro i porównaj swój sposób pisania z moim.

Nie pisz już tyle bo Ci się palce spocą.

Aha + server mam i stoi od ponad pół roku, przynajmniej mam pewien dystans wobec innych graczy i mimo tego, że napiszą czasem coś co mi się nie podoba, nie wywalam ich od razu z servera, w przeciwieństwie jak zrobili to ci panowie.

_lol_signature_series__justicar_syndra_b
EU Nordic&East

Midlaner/Marksman
Actually got a little break

Opublikowano

Aha, nq. A i wszystkich po kolei juz dodaje

Opublikowano

@up i tak nie zmusisz mnie na odpowiadanie tej pani.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

SERWER NARAZIE OFF, AŻ DO ODWOŁANIA. MUSIMY ZWIĘKSZYĆ ILOŚC SLOTÓW, ORAZ BUDOWLI:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...