Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JakisTamServ[Dedykowany][No-Premium][WL] 1.1 (tymczasowo az wyjda pluginy na 1.2.3)

Dozan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj graczu! chciałbys zagrac na ogarniętym serwerze Minecraft? na którym są tylko piękne budowle, a ,,klocki" z dirta są usuwane?Tak więc trafiłes na dobry temat! na naszym serwerze znajdziesz tylko piękne budowle, i ogarniętą administracje, która odnosi się z szacunkiem do graczy!

IP SERWERA : s21.csrv.pl:33464

Ssy : (wkrótce dodamy!)

Wzór na whiteliste : Twój nick : Twój wiek : Dlaczego chcesz u nas grac? :

Warpy na serwerze : warp stadion, warp diamenty, warp dzialki, warp bank, warp hotel, warp zegar, warp wipeout (W budowie).

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

1. Nick:toroznik

2. Wiek:14

3.Dlaczego chce grac?:Poniewaz szukam serwera z dobra administracja jakby co ... potrafie obslugiwac nie mal perfekcyjnie world edita ... a tak pozatym, zeby sobie pograc i nie jestem grieeferem :D

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

Twój nick :mati0s Twój wiek :14 Dlaczego chcesz u nas grac? :Chce pograć z graczami,pomóc im jak trzeba.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Twój nick : hanusik

Twój wiek : 14

Dlaczego chcesz u nas grać? : Może być ciekawie , może nawet coś osiągnę [ nie jestem pewien ;D]

Kolega :

Nick : MasterOxin

Dlaczego chcesz u nas grać ? : Lubimy we 2 grać z hanusikiem .

1348939498-U482456.png

Lubisz Barcelone ? Daj Lajk!!

Opublikowano

Nick:BiskupPL

Wiek 14 lat

Dlaczego chcesz u nas grać: szukam jakiegos fajnego serva i zobaczyc jak sie gra :)

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

twój nick: patinka92

Dlaczego chcesz grać: szukam serwera z miła administracją na poziomie,jak i graczami z kulturą, i serwera obsługującego wersję 1.2.3

Opublikowano

1. Nick: duzycheater

2. Wiek:16

3.Dlaczego chce grac? Bo szukam jakiegoś serwa.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Nick: Toscik

Dlaczego? : Bo bardzo chcę zagrać na jakimś pożądnym serverze i oczywiście zostać na dłużej. ;>

_lol_signature_series__justicar_syndra_b
EU Nordic&East

Midlaner/Marksman
Actually got a little break

Opublikowano

Mnie również nie ma.

@EDIT - NIE POLECAM ZUPEŁNIE SERVERA!!! Administracja to pyskate dzieci. Napisałam, że pewna budowla skopiowana z innej mapy, a "właściciel" zaczął się na mnie rzucać, i wyzywać od "cfaniaczków" - dziecko, nieumiejące pisać. Kłamcy, perfidni oszuści, wyrzucono mnie z whitelist, za to, że napisałam, że widziałam takie budowle na innej mapie.

Stanowczo odradzam. Niemiła administracja.

EU Nordic&East

Midlaner/Marksman

Opublikowano

@UP

Kolega wszedł na serwa i powiedział mi to samo. Administracja nie ogarnięta etc...

Poza tym nie umieją poprawnie dodać na WL.. Odradzam serwa!

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Odradzasz? lekceważyles decyzje admina, piszac do innego ,,Ogarnij tego dzieciaczka niemamslota!" gdyz napisalem ze budowle nie sa skopiowane, a przebudowane ze wzoru. Wielka mi róznica, + pan piszacy ,,pyskate dzieci" niech spojrzy na siebie, bo po zachowaniu nie wyglada mi nawet na 10lat. A pan duzycheater nawet nie gral na serwerze, na wh nie ma go poniewaz serwer przed chwila padł, z powodu konwersacji craftserve, lecz juz funkcjonuje. POZDRAWIAM!

Opublikowano

Pierwsza podstawowa sprawa. Jestem dziewczyną. Sposób, w jaki tamten właściciel do mnie pisał był strasznie mało dojrzały i infantylny.

Wiem co mówię, spojrzałam na siebie - wszystko jest okej. Skąd wiesz, jak się zachowuję? Nie znasz mnie nawet, nie wiesz jak mam na nazwisko, a to, że wątpisz na mój wiek, to chętnię się pokaże. Przynajmniej piszę zgodnie z zasadami ortografii. To jest moje zdanie - nie zabronisz mi go. Możesz mi wciskać kit, ale ja na mapie SoniXa grałam, więc wiem, że niemożliwe jest zbudowanie drugiej identycznej galerii - zresztą, teraz i na serverze mówił co innego. Pisał mi, że jest skopiowane - a teraz, ty, że przebudowane. Ciekawe.

Wkurzająca administracja, perfidnie kłamiąca, jak już mówiłam.

Aha, Dozan - duzycheater nie grał, ale jego kolega bodajże xXsodanXx czy jakoś tak - widziałam go. Nie wiesz, nie wypowiadaj się.

Kolejnym powodem na niegranie na tej serwerowni jest strasznie mały poziom inteligencji, zostałam wyrzucona powód "ja tu jestem włascicielem" - guzik mnie to obchodzi? Nie ważne, kto właściciel.

Nienawidzę servera, na którym admini przeklinają.

EU Nordic&East

Midlaner/Marksman

Opublikowano

xRoksana i duzycheater jesteście w dużym błędzie , Administracja ogarnięta jest chętnie przyjmują każdą pomoc a w nagrodę można coś czasami dostać fajne itemy . Za pomoc można się starać chyba o vipa , co mi się bardzo podoba . Ogólnie serwer bardzo fajny polecam , administracja szybko daje działki i ogólnie miła atmosfera :)

1348939498-U482456.png

Lubisz Barcelone ? Daj Lajk!!

Opublikowano

XxSednoXx bardzo podoba sie serwer, a ty lekcewazysz moja decyzje. HANUSIKOWI dziekuje, a tobie ,,Roksano" czy tam Tosciku jak wolisz, juz dziekujemy za kazanie, mozesz zapomniec o tym serwerze, bo ja nie bede prowadzil juz rozmowy z toba. Twoje posty beda ignorowane, bo nie mam dalej ochoty prowadzic tej klotni. Dziekuje, dobranoc. P.S Ciekawe kiedy wywalilem cie za powod, ja tu jestem wlascicielem, guzik mnie to obchodzi ? :), ten dowod jeszcze zobacze chetnie.

Opublikowano

Wyglosze moją opinie na temat tego serwera : Serwer 10/10 Administracja w porzadku , ogarnieta spelnia prosby graczy nie mam wiecej do dodania jak polecac kazdemu ten serwer zycze wszystkim milej zabawy :)

10n5bpu.png

1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...