Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Szybszy scope

Na†an

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, mam kolejne pytanie. Da sie jakas zwiekszyc predkosc scopa ? i ktora sniperka ma najszybszy.

albo ktory podzespol karta graficzna czy ramy wplywaja na to.

Wiem ze w m24 bardzo szybko scope wchodzi. patrzylem na pare filmikow na yt to goscie klikaja prawym jeszcze dobrze sie nie wlaczy i moga juz strzelac z roznych snip.

Wiec to zalezy od sprzetu czy czego ?

odpowiedz bardzo mi sie przyda, z gory dziekuje

Opublikowano

Dobry sprzęt+zero lagów=szybki qs^^

Zależy tylko i wyłącznie od skilla i wprawy, wystarczy często trenować i też dojdzie się do wysokiego poziomu.

Każdą snajpę da się opanować tak, by robić nią szybki qs. Do quicka najlepsze jest L96A1 AW oraz L115A3.

Opublikowano

Moim zdaniem najszybszy scope ma TPG i TRG

No właśnie, wszyscy na okrągło tylko"do rushu AW i L115, a ja nie raz miałem tak, że z Arcticiem wbijam na S&D do bazy wroga klikam prawy lewy i na nóż(QS)i tylko zmieniam snajpę, natomiast z tpg1 pro/tpg1 mam tak zdecydowanie rzadziej.
52671550.jpg
Opublikowano

Zależy tylko i wyłącznie od skilla i wprawy, wystarczy często trenować i też dojdzie się do wysokiego poziomu.

Każdą snajpę da się opanować tak, by robić nią szybki qs. Do quicka najlepsze jest L96A1 AW oraz L115A3.

ale nie chodzi o wprawe tylko wlasnie ten sprzet ;D bo dzisiaj np koles skakal przede mna ja w niego 3 razy z qs tylko mi nie strzelilo a ja z przyzwyczajenia juz zmienilem na noz. chodzi o to ze czasem strzeli naprawde szybko w sensie ze prawie od razu a raz to moge wolno ppm+lpm ( poczekac chwile(w sensie pare setnych sekund) i na noz i dalej nic.

mysle ze to sprzet ale myslalem czy mozna cos z tym zrobic :D

Opublikowano

ale nie chodzi o wprawe tylko wlasnie ten sprzet ;D bo dzisiaj np koles skakal przede mna ja w niego 3 razy z qs tylko mi nie strzelilo a ja z przyzwyczajenia juz zmienilem na noz. chodzi o to ze czasem strzeli naprawde szybko w sensie ze prawie od razu a raz to moge wolno ppm+lpm ( poczekac chwile(w sensie pare setnych sekund) i na noz i dalej nic.

mysle ze to sprzet ale myslalem czy mozna cos z tym zrobic :D

Możesz używać gameboostera może ciut pomoże

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Wiesz...

Ja Ci powiem tyle.

Praktyka.

Graj dużo OMA , Eli Sr Only , najlepiej na początek z jakimiś noobami ( tak to potocznie ujmę ) może i mają pół automaty , ale zawsze tam takiego uwalisz jakoś xD

Ja osobiście mam L96 i TPG-1 i przy wyjmowaniu odrazu bierz QS i strzał , jeżeli tego nie zrobisz , bd czekał kolejne sekundy.

To się sprawdza , i pomaga.

Musisz mieć dobre wyczucie czasu , oraz koordynacje ręka-oko , bez tego ani rusz.

Z czasem zwykłym machnięciem (przy celowaniu) będziesz zabijał , ja tak miewam bardzo często , i sam sobie się dziwie jak ja to.. ;D

Więc jedynie zostaje Ci practice ;D

A co do komputera :

http://www.mpcforum.pl/topic/565703-zanim-napiszesz-w-dziale-ca/

Lukaj tam podtytuł TroubleShooting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...