Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkCraft [NO-WL] [NO-PREMIUM] 24/7 [RP+FB]

sharker88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam sprawe do head admina i napisałem do niego na podane gg w cześniej i chce się spytać czemu nadal nie odp chociaż nalegałem i muwiłem że to pilne ??????????????

Opublikowano

serwer dno co chwile reload w ciągu 15minut było ich około 10, nie działają komendy (np. money), jak Admin był na serwie zapytałem się o działkę to wyszedł

wiec nie polecam serwer.

Opublikowano

Musiałeś trafić na chwilę kiedy były jeszcze poprawiane permissions.

Naprawione zostały niektóre problemy. Każdy otrzyma działkę.

Zapraszam !

Opublikowano

Adminie proszę o kontakt na numer gg 31612896 już pisałem do ciebie ale ni otrzymałem odp proszę o szybki kontakt sprawa nie cierpiąca zwłoki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nalegam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeżeli odp to od razu kupuje vipa obiecuje

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

1. Mam 15 lat

2. Jestes pojebany i zespawniles 100 ghastow i 20 enderdragonow

3.Zopowales wszystkich graczy

4.Vipa zbanowalem za obraze cytuje "Jestes Pojebaną dziwka huj ci w dupe"

5.I to na tyle i papa

Szak17

1.W skrzyni nic nie bylo

2.Okradles vipowski chest bo wchodil na twego cuba a tam 32 bloki diax.

3.Bana dostales za grief i kradziez wiec cisz sie ze nie dlużej.....

Opublikowano

Shaker...

co by tu napisac dobra zacznijmy od poszatku sharker wyzywasz graczy banujesz za free i masz nie ogarnietych ludzi

tylko ja cos tam robilem wraz z Ucze

-Adikulu tu juz mo koniec na tym serwie nie podoba mi sie wyzywanie graczy i banowanie Vipow sharker idziesz tylko na kase i nic wiecej

Opublikowano

Dawolino to ze tych 2 debili go rozwalilo to nie znaczy ze serv nie bedzie działał, jutro lub pojutrze będzie nowa mapa, a ty adi jesteś trop ale i tak cię lubię, a ze jeden z vipow mnie obrażać i dałem mu bana na 4 h to moja sprawa, każdego obejmują takie same zasady, i koniec na ten temat .

Szak chodziło o to abyś tam nie wchodził.

Opublikowano

I znajdziesz kolejnych naiwniaków którzy ci będą płacili za vipa a później ich zbanujesz?

Albo event warpuje wszystkich na event po czym rozwala ziemie i wrzuca ich do lawy ludzie tracą itemy a on "Nie moja Wina mogliście pomyśleć"

"Mieliście czas"

Warp bez ostrzeżenia ludzie byli z całym swoim ekwipunkiem a mądry H@ warpnął ich wprost do lawy

Opublikowano

Prooszę od odbanowanie bo dostałem bana chyba od tego sharker chyba bo podejżewali mnie że ma x`rey nawet nie wiedziałem co to jest a i tak dostałem bana na zawszę to nie moja wina że mi się farciło i znajdowałem dużo diamentuw i czerwonego proszku prosze o odbanowanie bardzo podobała mi się tam atmosfera i byli mili gracze kturzy mi pomogli na serwie np.source on jest bardzo miły i mi pomugł na samym początku gry proszę jeszcze raz od banowanie bo nic nie zrobiłem i jestem czysty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...