Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczące zBOT'a

kamilonus13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. aktualnie poszukuję zBota. słyszałem coś o opcjach pościgów, gdy one robią się same tzn. bot sam bierze wyścig. dobra, dobra ale wytłumaczcie mi czy zBot ma takie same funkcje jak np. trainer 1.2.9 którego obecnie używam? jeśli ktoś go ma i mógłby udostępnić będę bardzo wdzięczny. prosiłbym także o skana :)

Opublikowano

zBOT to program, "BOT" dzięki któremu możesz robić te wyścigi, a trainer 1.2.9 to trainer z rożnymi funkcjami. zBOT nie posiada tych funkcji co Trainer bo jest tylko i wyłącznie botem.który posiada tylko jedną funkcję.Jak chcesz to masz tam temat, jak użyć tego bota,ale z góry mówię że nie bedzie Ci działał w 100% ponieważ EA zablokowała funkcję "Bottowania"

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

@up czyli opcja coś w stylu, że bot sam bierze pościg i go gubi i tak w kółko, żeby zarabiać jest już nie ważna?

Opublikowano

Tak,on rozpocznie poscig ale po ukonczeniu go dostaniesz 0 repa i 0 kasy.Potem bot nie rozpoczoie nastepnego poscigu bo ta opcja zostala zablokowana.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

dobra, dzięki. aby nie rozpoczynać nowego tematu. znacie jakieś dobre sposoby na zarabianie $ i nabijanie repa?:) na prawdę proszę o pomoc. jeśli będzie trzeba będę używał trainer'a 1.2.9.

Opublikowano

Tak jak pitch, kup mnożniki, graj z bugiem na all in, i rób same wyścigi multi.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

no cóż mi zależy, żeby wbić jak najszybciej poziom, ponieważ poprzednie konto mi zbanowali :D więc zaczynam jeździć od nowa :). Dziękuje za pomoc i proszę o zamknięcie tematu.

Opublikowano

Jak to napisali na stronie Worlda,za każde przyłapanie lub korzystanie z jakichkolwiek cheatów konto zostaje zbanowane,więc nie radze

h58oR.png

By Swajner

Opublikowano

Mhm, EA jedno pisze, drugie robi. Nie sądze, zeby oni tera wszystkich hakerów wybanowali. Ale szczerze, to by się przydało ;D

@edit

Sory, ale nie zauważyłem.

Na prośbę autora.

ZAMYKAM

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...