Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] vps

KeramxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam vps pod serwerminecraft i cs no i na ts.

Zalezy mi na niskiej cenie serwer minecraft narazie 20 slot

Cs 16 ts 40.

Czekam na propozycje.

Gość                
Opublikowano

Ja ci polecam:

sored.pl

Opublikowano

Lepiej kupic tu z opcja + 1gb za 10 zl https://serv4web.pl/panel/cart.php?gid=6 niz na mineserv za 30 zl

I czy jak kupie tu z 2,5 gb pociagnie minecraft 30 slot cs 16 slot i ts 50 slot.

Aha a jakbym robil samego minecrafta na vps bez +1gb to lepiej niz na mineserv za 30zl

Prosze o odpowiedz na wszystkie pytania.

Opublikowano

Lepiej kupic tu z opcja + 1gb za 10 zl https://serv4web.pl/.../cart.php?gid=6 niz na mineserv za 30 zl

I czy jak kupie tu z 2,5 gb pociagnie minecraft 30 slot cs 16 slot i ts 50 slot.

Aha a jakbym robil samego minecrafta na vps bez +1gb to lepiej niz na mineserv za 30zl

Prosze o odpowiedz na wszystkie pytania.

Wszystko zależy od tego czy do MineCrafta będziesz mieć dużo pluginów i jakich pluginów. Raczej nie rób sobie nadziei, że taki VPS pociągnie Ci MC, CS i TS. Nie ma szans. CS też potrzebuje trochę wszystkiego.

Kocham mame

Opublikowano

TS nie ciągnie praktycznie nic z ramu głównie transfer. 100 osób średnio na ts ciągnie 800gb transferu.

Posiadam obecnie serwer VPS Medium na webh głównie pod ts3 i stronkę www plus pare innych pierdół i sie ładnie spisuje.

Opublikowano

Miał byś wtedy zainstalowane 2 różne platformy uruchomione w tej samej chwili Jave i valve (o ile sie nie myle).

Nie liczę na to ,że nawet pociągnie tobie 40 slot MC , sam miałem tam serwer pod MC i ts z 2gb ramu i przy 20 slot już zipiał.

Pomyśl nad innym hostingiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...