Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Postac Pvp.

okmijnuhb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja gram Bagim.. Azurów leje się z łatwością, obojętnie czy dual axe czy cokolwiek z shieldem, po prostu knockbacki rlz. Szczerze to najgorzej mam z magikami, ich potężne hity potrafią nieźle odepchnąć [btw. hunterki są dla mnie cieniutkie^^ buff-beczka, doganiam je i jak stoje przy nich to juz po hunterce]. Nie wiem co za ludzie głosowali na segnalke, aczkolwiek śmieszy mnie, że ktoś uważa tą klasę za najlepszą na pvp. Summoner&Aloken łatwi do pokonania. Takie jest moje zdanie dotyczące klas. Jednak w grze spotyka się różne osoby, które naprawdę potrafią dobrze grać swoją postacią i wiedzą jak roznieść przeciwnika, dlatego moje porównanie należy traktować jako zupełnie ogólne :D

Opublikowano

Według mnie każda postać jest dobra, zależy jak kto umie grać. Jednak najlepsi na PVP to :

1. Magiciana

2. Summoner

3. Hunter - jak przeciwnik jest daleko to wymiata, ale jak podejdzie to hunterka gryzie ziemię ;]

Sam grałem Summonerkiem ;] i najbardziej mi się podoba i w dodatku ma wyjebiaszcze nowe kosmosy ;]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie dyskutuj z czlowiekiem prostym. Sprowadzi cię do swego poziomu i pokona doświadczeniem. :lol:

Pomogłem daj 5* lub +

cslogo3.png

21191.jpg

Opublikowano

ja mam 2 postaci summoner i alokena

Summoner:

Nick:nie podam :D

lvl:207

Aloken

Nick:no coments

lvl:178

powiem tak wbijcie alokenowi 150 lvl+ to zobaczycie kto jest najlepszy w pvp gdy walcze z sumonerem zostaje mi przewaznie hmm 3/4 hp 0.o jutro wzuce film z moim alokenem i pvp :D

pozdrawiam

Opublikowano

Nick: Amundi, Solliden

Level: 103(Summoner), 76(Hunterka)

Każda klasa postaci może wymiatać, trzeba tylko wiedzieć, jak w pełni wykorzystać jej atuty.

Shinset, hunterki wcale nie są takie niepokonane. :)

2 skill z Cosmosów pod wand`a u Summonera skutecznie stopuje wszelkich uciekinierów. Pet na 108 level również potrafi spowalniać.

Spowolniona hunterka staje się łatwym łupem dla ostrego damage`u z moich twinów +7. ;]

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Opublikowano

ja mam 2 postaci summoner i alokena

Summoner:

Nick:nie podam :D

lvl:207

Aloken

Nick:no coments

lvl:178

Masz 207 i 178 na globalu ?:D^^

Napisz mi na gg 7317979 i spotkamy sie w grze :D^^

Tak ps max jest teraz 190 ;)

16435562.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak najlepsza postać PvP Azure Knight dual (axe's/mace's) s/s (sword & shield)

Dlaczego?

1. Ogromny def

2. Szybki atak

3. Atak i crit duży (dzięki buffom)

4. Nie otrzymuje kb (dzięki buffom)

Jak to wygląda na PvP?

1. Hunter - Hunter ma ogromne fizyczne dmg, ale slaby def. Co mu z dużego dmg skoro to głównie pojedyncze strzały a my nie otrzymujemy kb? Hunter nie ma szans z AK

2. Bagi - Tu jest trochę trudno, należy pilnować swojego defa używając sword defence oraz blind jab, zaletą bagusa są kb'ki na które nasz buff nie działa dodatkowo jegoo ataki są szybsze niż nasze wiec trzeba bic ze szybkich silnych ataków pod s/s, a gdy skończą się kb zmieniamy na duale i kończymy mecz.

3. Summoner - O ile często będziecie używać s/s summoner nie ma szans, to postać jest głównie dobra na maga.

4. Segenale - Jak jest ogarnięta jest problem, należy zbić jej sh nastepnie zadbać o to żeby posiadać atac acceleretion ciągle ją atakować słabymi skillami i w momencie użycia przez nią hyper heal'a udeżyć ze spout anger i powinno być po meczu.

5. Incar Magican - Jeżeli jest na naszym lvl'u ressy nie są potrzebne, Mag zazwyczaj zaczyna od eddy chcąc nas zamrozić, wówczas my używamy EB następnie mag użyje aqua wiec my po użyciu EB używamy igen dash i wylądujemy idealnie na miejscu maga, spout + pare innych skilli załatwi sprawe.

Opublikowano

Nick: Amundi, Solliden

Level: 103(Summoner), 76(Hunterka)

Każda klasa postaci może wymiatać, trzeba tylko wiedzieć, jak w pełni wykorzystać jej atuty.

Shinset, hunterki wcale nie są takie niepokonane. :)

2 skill z Cosmosów pod wand`a u Summonera skutecznie stopuje wszelkich uciekinierów. Pet na 108 level również potrafi spowalniać.

Spowolniona hunterka staje się łatwym łupem dla ostrego damage`u z moich twinów +7. ;]

Mogę się z tobą zgodzić, ale tylko pod jednym warunkiem, jeżeli walczysz z hunterkami bow+xbow

Zupełnie inaczej wygląda walka z xbow+dagger (baaardzo rzadko spotykany build w sumie nie wiem czemu ;p)

Tam trzeba trzemać hunte pomiędzy dystansem a bliskością, tak żeby nie mogła z daggera zaatakować, ale również szybko skontrować wymiane daggera na xbow :)

Musiałbyś naprawde dłuuuugo grać żeby ogarnąć taką dobrze grającą hunterke

Jak to wygląda na PvP?

1. Hunter - Hunter ma ogromne fizyczne dmg, ale slaby def. Co mu z dużego dmg skoro to głównie pojedyncze strzały a my nie otrzymujemy kb? Hunter nie ma szans z AK

Tutaj mnie kolego tak rozsmieszyłeś że mało co z krzesła nie spadłem ^^

tylko tyle powiem, aa właśnie pojedyńcze strzały ?:D^^ Kolejne wywalenie mnie z krzesła... z fajnymi hunterami walczysz ;p

2. Bagi - Tu jest trochę trudno, należy pilnować swojego defa używając sword defence oraz blind jab, zaletą bagusa są kb'ki na które nasz buff nie działa dodatkowo jegoo ataki są szybsze niż nasze wiec trzeba bic ze szybkich silnych ataków pod s/s, a gdy skończą się kb zmieniamy na duale i kończymy mecz.

3. Summoner - O ile często będziecie używać s/s summoner nie ma szans, to postać jest głównie dobra na maga.

4. Segenale - Jak jest ogarnięta jest problem, należy zbić jej sh nastepnie zadbać o to żeby posiadać atac acceleretion ciągle ją atakować słabymi skillami i w momencie użycia przez nią hyper heal'a udeżyć ze spout anger i powinno być po meczu.

5. Incar Magican - Jeżeli jest na naszym lvl'u ressy nie są potrzebne, Mag zazwyczaj zaczyna od eddy chcąc nas zamrozić, wówczas my używamy EB następnie mag użyje aqua wiec my po użyciu EB używamy igen dash i wylądujemy idealnie na miejscu maga, spout + pare innych skilli załatwi sprawe.

Nie znasz się na magiczkach nie gadaj ;p Zazwyczaj pvp magi zaczynamy od iminid flash, dopiero potem używamy "zamrożenia" które się nazywa Gracious Eddy, następnie zależnie od bliskości przeciwnika puszczamy serie z fire/passiv/ice :)

O reszcie klas nie pisałem, ponieważ się aż tak mocno nie znam :)

16435562.jpg
Opublikowano

Nic specjalnego gonisz huntera i bijesz skillami pod sh (broń Boże nie aoe) gdy już użyje daggera by Cię unieruchomić i zwiać EB i Igen Dash się kłania.

Opublikowano

Nic specjalnego gonisz huntera i bijesz skillami pod sh (broń Boże nie aoe) gdy już użyje daggera by Cię unieruchomić i zwiać EB i Igen Dash się kłania.

Nie wiem jakim cudem dogonisz huntera azurem i nie kazdy hunter ma daggera

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Sylwer wybacz, ale my tu mówmy o oficialu. Nie ma lepszej postaci do expa od segnalki

Magiczka jest 2

Potem hunterka

A potem po rowno bagi ak i summoner

Na wyższych lvlach 130+ podział się kończy bo wszędzie z guild chodziszl

16435562.jpg
Opublikowano

PO co ten podział kto jest rozgarnięty i umie grać daną klasą to będzie wymiatał na pvpto jakby takie błędne koło jedena klasa jest lepsza od 2 itd :P

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli walniesz jak trzeba kamyki (1%blck rate wymiata) i ogólnie dobrze obstatujesz to knighcik zniszczy wszystkich (choociaż możę z incarem nie...). Pewna wada to to, że trudno nim przerwać komuś skilla. Znacie mój głos.

Najlepszy do expienia oczywiście aloken, ma skille, które dodają hp i mp, ogólnie yo postać zbyt napakowana i niezrownowazona. Ale ma fajny action, mianowicie Dance... :rolleyes: ,na pvp tez bardzo dobry.

Opublikowano

Mnie się wydaje, że bagi jest najlepszy w moich rekach :) Potrafię każda postać nim zniszczyć :)

Myźliż rze jezteś mądżejrzy odemnie? <Klik>

Opublikowano

Mnie się wydaje, że bagi jest najlepszy w moich rekach :) Potrafię każda postać nim zniszczyć :)

Oj wątpie, że bagim wszystkich rozwalisz, jeden mały błąd u ciebie i jesteś na straconej pozycji (np. z magiem czy alokenem)

tlofbnowe2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...