Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Artyleria

Nezvik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka grałem na 1 mapce, jakiejś pustynnej i w drużynie przeciwnej była artyleria: Hummel i m7priest. Nie wiem jak to możliwe, ale w czasie gdy Hummel strzelił raz to m7 strzelił 3 razy. Wiem to po prostu po grze ( nie nie strzelał raz hummel raz m7 ). Artyleria strzela średnio raz na 10s, a w te 10s leciały we mnie co najmniej 4-5 pocisków. Czy m7 jest aż takie szybkie czy może ktoś znalazł sposób na schakowanie gry ?

Opublikowano

M7 szybko strzela, jak czymś cięższym jedziesz wydawać się może że o wiele za szybko. Hummel to już prawdziwa arta, przyzwyczaja następców.

Opublikowano

Jechałem PzkPwf III/IV nie jest to wolny czołg ( 54km/h ), a arta strzelała do mnie jak z karabinu ;dd

Ja strzelam średnio co 6s i zanim strzeliłem to od arty szła we mnie cała seria ;d

Opublikowano

Hummel strzela co 20sek

m7 Priest co 7sek

Hummel pociągnie nawet IS'a na hita a priest jak ma pz3/4 na hita to już wyczyn więc widzisz ;P

Liczę na Like :D

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

Hummel strzela co 20sek

m7 Priest co 7sek

Hummel pociągnie nawet IS'a na hita a priest jak ma pz3/4 na hita to już wyczyn więc widzisz ;P

Liczę na Like :D

Nawet jak walnie w magazyn nie pojdzie na hita.

Hummel moze wolno laduje ale jak walnie to zabiera o 4x wiecej niz m7 po 4 strzalach.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Nie mówię, że zabił mnie z 1 strzału, tylko napieprzał we mnie jak z karabinu ;d

7s - 20% ( boost ) + dobrze wyszkoleni ludzie = z 5s. Może i możliwe że co tyle we mnie strzelał :)

@up

Nie pytam się o ich dmg ;dd

Ok do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...