Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć dobry ekwipunek

kamil116644

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec zaczne od tego ze w gre vindictus gram 3 dzien dobilem 17 lvl lecz nie rozumiem jednego jak to mozliwe ze wydaje cala forse na bron i ulepszenie jej wszystkie punkty ap laduje w combat mastery i strengh mastery a mimo to zadaje obrazenia ok.150 a gdy gram w grupie to widze ze wszyscy inni nawalaja po 500/400 wchodzilem w character info i obok nazwy ich broni pisalo supply taki dmg maja a sa zaledwie na 10 lvlu prosze powiedzcie mi jak oni to robia bo juz nie ogarniam

Opublikowano

Napisz kim grasz to po pierwsze.

Po drugie - jak napiszesz profesję, to będę w stanie napisać Ci jak masz rozdawać poszczególne skille, aby otrzymać w miarę przyzwoity dmg.

Po trzecie - musisz mieć masakrycznie mało pieniędzy skoro wydajesz wszystko na broń. Co z ekwipunkiem. Kluczem do dobrego dmg-u jest również skompletowanie odpowiednich setów dla większych bonusów w statystykach.

Po czwarte - Jeśli jakiś przedmiot wydropiony nie jest bound, czyli można nim handlować to zawsze patrz na jego cenę na aukcji. Jeśli jest większa niż w sklepie to wystawiaj te przedmioty (nawet jeśli cena aukcyjna jest ledwie większa o 10 złota/sztukę od ceny u handlarzy). Jeśli masz głowę na karku i trochę czasu, to możesz dorobić się całkiem pokaźnej sumki.

Pozdrawiam

Veneficium

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Supply oznacza to ze itemek jest z eventa na 3 godziny ... i dlatego jest różnica. Broń jest na +10 i to wszystko wyjaśnia.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

282f7e1.jpg

Opublikowano

gram ta dziewczyna z tarcza i jednorecznym mieczem

gram ta dziewczyna z tarcza i jednorecznym mieczem

gram ta dziewczyna z tarcza napisz mi w jakie skille mam dawac

Opublikowano

po pierwsze, NIE SPAM!!

po drugie, PRZEJŻYJ FORUM

282f7e1.jpg

Opublikowano

Temat można zamknąć.

Jak masz jeszcze jakieś pytania Kamil to pisz dalej na pw.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...