Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ban MAC

ZAROWKA1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem bana na adres MAC , wiedziałem że będę musiał zmienić karte sieciową ale miałem jeszcze w domu modem który podpina się na USB podłączyłem go wszystko działało adres MAC sie zmienił czyli powinno być wszystko wporządku ale przy logowaniu dalej było to samo czyli ban myslałem ze to może przez to że mi jakoś tam łapie karte sieciową starą dlatego wyłączyłem ją w biosie (dodam że jest wbudowana do płyty) windows karty nie wykrył. Próbowałem sie zalogować i niestety wciąż to samo.Może mi ktoś powiedzieć dlaczego tak jest i co z tym zrobić???

Opublikowano

Hardware ban zmiana MAC nie pomoże.

Przeinstaluj system z 64 bitowy na 32 bity (lub na odwrót) i zobacz ew użyj programu pbdownforce 0.3.3.1 ustaw w safe mode ale nie wiem czy on jeszcze działa

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Oo Wielkie dzięki działa zalogowałem sie . Mam jeszcze pytanie , nexon może wykryć ten program hack ? bo kiedys mi skapa jako hack wykryło i nie chce na stare konto bana dostać bo dosyć dlugo na nie grałem czy lepiej zrobic nowe???

Opublikowano

Oo Wielkie dzięki działa zalogowałem sie . Mam jeszcze pytanie , nexon może wykryć ten program hack ? bo kiedys mi skapa jako hack wykryło i nie chce na stare konto bana dostać bo dosyć dlugo na nie grałem czy lepiej zrobic nowe???

Nie wykryje ci tego jakko hack, skypa nie mogło ci wykryć jako hack, to musiało być coś innego. Graj spokojnie na tym koncie.

Opublikowano

Nie wykryje ci tego jakko hack, skypa nie mogło ci wykryć jako hack, to musiało być coś innego. Graj spokojnie na tym koncie.

U Nexon wszystko jest możliwe, banują uczciwych graczy za nic.

Ktoś tam na górze napisał że Reinstalacja systemu z 64 na 32 i na odwrót - to nie pomoże.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mozliwe ze wykryło ci coś innego np. hacka do innej gry jak masz takowego to go skasuj.

pb force'a nie wykryje

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...