Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Multiplayerem

Budowniczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem nie dawno Battlefielda 3 i mam problem mianowicie, gdy chcę włączyć multi to mam joining server niby ma się włączyć BF3,ale nie idzie

tylko jest joining server. Mam Windows 7 64bit , a to PC

Procesor: AMD Athlon II X4 635 /2.9GHz, 2MB, 95W, BOX, AM3/

Płyta główna: AsRock M3A790GXH/128M /AMD 790GX, DDR3-1600/

Pamięć RAM: GoodRam 4GB (2x2GB) 1333MHz CL9 254,10zł

Dysk twardy: Samsung 500GB 7200rpm 16MB cache SATA-II F3

Karta graficzna: Asus Radeon HD4850 1024MB DDR3 /256bit/ 2xDVI

Nagrywarka DVD: Samsung SH-S223L SATA LightScribe (black)

Podkładka pod mysz: -

Obudowa: Cooler Master Elite 332 (Black)

Zasilacz: Chieftec 450W

Opublikowano

ja mam tak ze jak jest join to serwer to na pasku startu pojawia mi sie bf3 i musze w niego kliknac moze przeoczyles ze sie tam pojawil?

Opublikowano

ja mam tak ze jak jest join to serwer to na pasku startu pojawia mi sie bf3 i musze w niego kliknac moze przeoczyles ze sie tam pojawil?

Nic nie trzeba klikać, wszystko powinno się samo uruchomić.

Opublikowano

Dokładnie tak jak @up wszystko się ma samo uruchomić nic nie trzeba klikać bo po wcześniejszym uruchomieniu zanim się załaduje wyskakuje error więc... Najlepiej daj Quick Join i zobacz czy połączy tylko czekaj tak z 5/10min a nie że jak się w 10sec nie uruchamia to wyłączam bo jest zjebane....

Opublikowano

Dokładnie tak jak @up wszystko się ma samo uruchomić nic nie trzeba klikać bo po wcześniejszym uruchomieniu zanim się załaduje wyskakuje error więc... Najlepiej daj Quick Join i zobacz czy połączy tylko czekaj tak z 5/10min a nie że jak się w 10sec nie uruchamia to wyłączam bo jest zjebane....

Jeżeli gra miałaby się włączyć to nastąpiłoby to właśnie po 10 sekundach a nawet po 2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...