Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Non-premium] [Bukacraft 2!]

atalbert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki za refresh , a tak wgl to ci cos powiem .

Napisał on to ze serwer jest do kitu gdyż dostał bana (perm na ip )

Za obrazanie i nie zglaszanie że zbugowała mu sie kasa potem na mnie jeszcze wyklinał ale to inna histroria.

Dałem mu bana to mnie przezywa , a tak to mi lizał dupe np ''ej piotreg morze pomuc ci dokonczyc ten bang ''

Opublikowano

GutiMAg ty jestes ten Magi cos tam bylem przy tej sprawie i popieram piotrka zawsze lizales dupe dla adminow a miales jakiegos buga z kasą czy tam ktos ci dal obys juz tu nie wrocil

POZDRO STACHO

Opublikowano

Świetny serwer.Administracja bardzo pomocna niektórzy trochę zbyt poważni i surowi,ale da się grać i nie ma jakichś głupich incydentów.

Kto tu będzie grał napewno nie zostanie zbanowany z byle powodu lub przez niekompetencję administracji.

Tak trzymać!

Respect from RUSSIA! :D :D :D

Opublikowano

Zapraszam na serwer. Od nowego tygodnia przenosimy się na 4GB ramu :)

Strona serwera jest w budowie, bukkit jest aktualny, są też plany dotyczące powstania mapy surowcowej! Serdecznie zapraszam do nas :)

Opublikowano

Jesteśmy na 4GB, oprócz tego nagraliśmy całkowicie amatorski film :D. Nasz kanał podąża w stronę tworzenia filmów z mapami escape i relacjami z eventów i życia serwera :)

Opublikowano

Zapraszam. Zrobiliśmy nowe eventy/konkursy m in. event OX, jeden z dziesięciu, labirynt, event drzewny (wspinaczka po drzewach na sam szczyt) i wiele innych, codziennie staramy się robić 2/3 eventy także zapraszamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...