Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Non-premium] [Bukacraft 2!]

atalbert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa serwera:

Bukacraft II

Adres serwera:

37.59.151.34

Typ serwera:

Stable [1.1] - do momentu pojawienia się stabilnego Bukkita!

Max. ilość graczy:

32

Administratorzy:

Khandha, SnowieCat

Modyfikacje:

Jobs, Lightvote, Jail, WorldEdit, MyWarp, uHome, SimpleRegionMarket, ChestShop, iConomy.

Opis serwera:

Przede wszystkim zależy nam na komforcie użytkowników. Szukamy graczy, którzy cenią sobie wygodę i bezpieczeństwo (dlatego też jesteśmy wciąż na wersji 1.1 - nie chcemy żadnych niepotrzebnych konfliktów pluginów i crashów, utraty danych i innych nieprzyjemności). Jesteśmy pewni, że, choć to początkujący serwer, poczujecie się tu dobrze! Trwa nabór na budowniczych, lecz można już grać! Zapraszamy!

Regulamin serwera:

Dostępny na serwerze!

Opublikowano

Cześć voroxio!

Otóż zbanowałem voroxio ze względu na to, że griefował - ogólnie gracze uznali że grief na serwerze to moja wina, nie ich (cuboidy nie były przydzielone na wszystkie budynki). Voroxio nie stosował się do zasad - nie stawiał sadzonek w lesie, nie przeprosił za grief, zostałem też obrażony. Myślę że opinia takiego gracza nie jest zbyt przekonująca :)

Opublikowano

Po niecałych dwóch minutach po wejściu na serwer, bez ostrzeżenia, bez słowa BAN.

Co za ludzie tragiczni to nawet mi się mówić nie chce.

NIE POLECAM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...