Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hm.. jaka?:D

Żabeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zależy czy potrafisz ią grać i jakie bony wchodzą. Taka najnajlepsza jest sura BM, potem wojownik body/ninja dagger.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

każda postać jest dobra jak masz eq skile heler bm archer mental smok no wszystkie ale fakt ze bm na najwięcej skili ofensywnych

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "Najlepsza postać do pvp" Jeżeli umie się grać to każda postać może być dobra do pvp i do expa .(Mam na myśli healera i BM'a)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Dla mnie najlepszą postacią jest woj body, dlaczego? wystarczy porządnie wybonować eq w ludzi i siłem i prawie każdego da się polożyć na 3stronne.

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak najlepsza postać do pvp sam mam niby słabego sure wp a jade bmow daggerow wojow itd mam 86 bmowi wylaczam ochronke rozprem palec + wir i zgon murowany :)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Nigdy nie będzie i nie ma najlepszej postaci do pvp, w każdej grze można być każdym dobry, wystarczy dobrze rozdawać bony / staty itd.

Ale jak już jest takie pytanie to Sure WP *, ma przydatne ataki, ma czarowane ostrze co dodaje ataku oraz zbrojke, która dodaje obrony, skilla ma dość mocne.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

wszystko jest uzaleznione od tego czy to jest global czy priv na globala oczywiscie dagger, bm,heller a na priwy typu pandora, elite,atlantis WP, dagger, heller,buff no i jeszcze acher ale on nie jest jakos szczegolnie pro

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Nigdy nie będzie i nie ma najlepszej postaci do pvp, w każdej grze można być każdym dobry, wystarczy dobrze rozdawać bony / staty itd.

Ale jak już jest takie pytanie to Sure Bm, ma przydatne ataki, ma czarowane ostrze co dodaje ataku oraz zbrojke, która dodaje obrony, skilla ma dość mocne.

Nie wiedziałem, że Sura Bm ma czarowane ostrze chyba ci chodzi o wpka.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Mój błąd, tak chodzi mi o Wp. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Każda postać jest najlepsza. Tylko trzeba posiadać umiejętność grania nią.

d113e6bd9c03f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...