Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin2.PL - Zaczynanie Gry.

Restive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę co raz więcej osób, które tułały się po privach zaczyna przygodę na PLu. Tak jak w moim przypadku. Historia kołem się zatoczyła po 3 latach. Także życzę Ci powodzenia, bo od dawna śledzę Twoje poczynania na YT. Dziś już spaliłem ribka na +8 na S13. Osobiście odstrasza mnie to, że każdy biega w eq +9, no ale są różne gusta ;) Na razie sprawdzę SG, potem, kto wie... Skoro taka ekipa się szykuje i jeszcze będzie szansa pozdrowić mamę na YT? :D

Opublikowano

dlatego wybrałem nowy serwer tzn s24 nie taki stary.

bo tam nie lata każdy w EQ +9 tylko sporadyczni ;p.

nie lubię właśnie tego jak wszyscy wszystko mają.

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Na S13, masakra. Co drugi 60+ ma boga +9. Na BO expi jedna osoba. Osobiście, jest to dla mnie szok, bo te 3 lata temu, kiedy dopiero wchodziła Grota czy pierwsze epiki to PT na BO było 5-7 osób :D Ceny też... Medal kiedyś kupowałem za 200k, teraz po 3kk chodzą. Cóż, może na tych nowszych serwerach jest lepiej pod tym względem - tak jak mówisz. Coś mi mówi, że niedługo sprawdzę :P I takie odbiegnięcie od tematu - co zamierzasz kręcić na YT z tej postaci? ;)

Opublikowano

Zamierzam kręcić filmy jak ulepszam itemki,jak zarabiam,ubijam metiny,ubijam bossy,lvl up,pvp,wojny,poradniki do metina,robienie konia,i sporo innych :_)

Na phantosie jest mało osób lecz 1 osobe chyba w truciaku +9 widziałem.

Kilka epików jest, jedynie topowi gracze je mają ale to logiczne ;p.

Na Bo na Chunjo na każdym ch ktoś expi 1-2 osoby,w m2 pustki (hihi :D ale na polankach expią ale metki stoją).

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Widzę wszyscy się dopisują.:)

A ja od dłuższego czasu myślałem o powrocię na PL.

Więc może w najbliższym czasie was odwiedzę.:)

Opublikowano

Ja również gram na s24 lecz w jinno. Gracze są mili, nie to co na niektórych serwerach metina pl. Widziałem już nawet na rynku swoją podszywkę, jak i kolegi ( lidera gildi ), który mnie prosił abym mu dał parte testnąć dmg z trytonem +3. No ale ja nie taki naiwny i się nie dałem. Restive powodzenia w grze. Myślę, że niedługo jak wbijesz ten 70lv + to weźmiemy jakieś pvp ;) Dałem Ci suba na yt, i będę Cie śledził! Więc uważaj! ^^

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...