Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Miejsce spawnu

Wiiitam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie chciałem zrobić mape hmm no nie wiem jak to nazwac taką w której jest gracz na gracza no wiecie o co chodzi.WIec tak czy jesli zrobie ta mape i wgram na serwer a pozniej wejde na nicku Gracz1 I Gracz2 I kazdym pojde do swojej bazy to pozniej jak udostepnie te pliki z mapa i wejda na tych nickach to beda w swoich bazach? Sorry za bledy bo pisze to na szybko.d

800-200-110647.jpg?6323

Opublikowano

Tak chaotycznie, że nic nie można zrozumieć, a jeśli chodzi ci o to, że jak wejdziesz na Gracz1, wyjdziesz, a następnie ktoś inny na niego wejdzie, to będzie stał w tym samym miejscu co ty wyszedłeś. Tylko z tego zrozumiałem, a jeśli nie oto ci chodzi to sorry, ale to nie moja wina xD

Opublikowano

Załóżmy, że mamy graczów o nickach:

#noob

#neo

Jeśli wejdziesz na nicku #noob, pójdziesz w miejsce A i wyjdziesz z tego nicku, to prawdziwy gracz #noob zaloguje się w tym miejscu, gdzie się wylogowałeś.

Jeśli wejdziesz na nicku #neo, pójdziesz w miejsce B i wyjdziesz z tego nicku, to prawdziwy gracz #neo zaloguje się w tym miejscu, gdzie się wylogowałeś.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...