Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft 1.2.3 z Single Player Commands

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc!

Mam problem z minecraft w wersji 1.2.3 a dokładniej po instalacji single player commands V3.1.1 mc nie uruchamia się.

Dodam też, że kiedy zainstalowałem too many items i użyłem mc patchera wszystko śmigało bez problemu.

Proszę o pomoc!

Bywalec
Opublikowano

100% dobra wersja? Usunąłeś META-INF?

Reinstall Minecraft i javy.

Spróbuj pobrać otwierający się za pomocą minecraft będzie to nie w winrar, tylko coś innego. I to coś innego otwórz za pomocą javy ;).

5jJNSGS.png

Opublikowano

Java na pewno nie, bo gdy podmienie plik mc.jar to wszystko działa. Reinstaj Minecrafta próbowałem... a META-INF usuwałem.

A SPC instalowałem przez ich installera.

Opublikowano

Wgrałeś ModLoadera ? No nie wiem czy to nie podpucha z tą wersją ? META-INF ? Na pewno dobrze instalujesz ?

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Po wgraniu ModLoadera też nie uruchamia się. A poza tym robiłem tak jak jest napisane w instrukcji na tamtej stronie.

Opublikowano

Jak na tej stronie pisze, że jest pod 1.2.3 to jak klikasz Downlaod, to cię przekierowywuje na download SPC na 1.1 czytać nie potraficie?

Czo, czo, czo się paczysz?!

Old acc: dawidek00 :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...