Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 sg vs kr

marcin5033

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was takie pytanko, który metek jest lepszy i fajniejszy metin2 sg czy metin2 kr ?

//Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

sg lepszy więcej nowości . innymi słowy gdyby obócić pl'a o 180° powstaje sg :P administracja lepsza wyrozumialsza , więcej eventów , ale miej osób niż na globalu polskim

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

SG

- Ceny niższe

- Wygodniej się expi, mniej osób

- Łatwo o fajne itemy

KR

- Exp słabszy niż na Pl'u

- Ulepszacze u handlarzy

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Ja gram narazie od 1 dnia na Sg, o wiele lepiej mi sie tam gra niz na pl'u, dostaje sie bony z is'a na 7dni( exp,itp) wydaje mi sie ze wiecej metkow jest ;d, jak cos pisac gram w jinno SemperFi;)

Opublikowano

Każdy wypowiadający się tutaj powinien dostać warna za spam bo głupoty pisze ...

sg lepszy więcej nowości . innymi słowy gdyby obócić pl'a o 180° powstaje sg :P administracja lepsza wyrozumialsza , więcej eventów , ale miej osób niż na globalu polskim

Najwięcej nowości jest na co kr bo tam odrazu od ymiru/webzenu są

SG

- Ceny niższe

- Wygodniej się expi, mniej osób

- Łatwo o fajne itemy

KR

- Exp słabszy niż na Pl'u

- Ulepszacze u handlarzy

Ulepszacze chodzą od 1kk do 5kk więc bzdury piszesz

100% metin2 SG

OX 2x w tygodniu, eventy prawie codziennie zobacz na kalendarz eventów http://forum.metin2.sg/calendar.php .

W weekendy bonus %% exp / drop :D

drop nie jest w weekendy tylko podczas hh

na kr tez w weekend 50% expa

ox tez teraz czesto jest

Opublikowano

SG, dlaczego? Szybszy resp metków, mobbów na spotach, częste eventy, niskie ceny, dobra administracja, brak cheaterów.

Jednym słowem coś innego niż PL, gdzie jest pełno cheaterów, ludzie bezkarnie ksują/utrudniają grę i nie dostają za to bana, tutaj napiszesz na PW do Team'u, a po chwili pojawią się na /inv pooglądają czy to prawda i banują :) Ja gram na .sg około 3tygodni i nie jestem zawiedziony, na początku nie wiedziałem jak zarabiać, a teraz lekko w dzień wyciągnę 10/15kk.

Opublikowano

Sorry, nie działała mi strona mpc nie mogłem odpisać. Dzięki wszystkim. Zaczynam grać na sg ;)

A i lajki dla wszystkich za udzielenie się ;d

//Nieregulaminowa sygnaturka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...