Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OMG Ibot dziwne odpalanie

kola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok więc zaczynamy mianowicie już czytałem z 30 różnych poradników każdy pisze co innego to więc ja też was zaskoczę ponieważ ja robię tak...

ten poradnik napisał kazzup

1. Zainstalowanie zawartych plików w paczce z botem: Folder iBot_Necessities -> pliki:

a) iBot - OCX Files

b ) VC - Runtime 2008

2. Folder: iBot - Media Patcher

a) najpierw dotNetFx40_Full_setup

B) potem kopiujemy iBot - Media Patcher do folderu z plikiem sro_client

c) wybieramy Silkroad Revolution -> Use Custom Adress -> Search for Adress -> Show Current Settings -> Patch Now (po drodze nie powinno być żadnych błędów)

3. Folder: iBot - Hackshield Server

a) kopiujemy dwa pliki o nazwie: "Hackshield" i "Run SROR Hackshield" do folderu ze sro_client (główny folder z grą)

B) Włączamy Run SROR Hackshield

c) WAŻNE: Otoczone wieloma znakami ### IPHS!!! Tam znajduje się adres IP. Trzeba go wpisać w odpowiednie miejsce w folderze z botem -> folder INIT -> r_iphs

d) Włączamy grę przy pomocy Run SROR Hackshield (już po włączeniu tego programu powinien nam się launcher odpalić. Jeśli będzie wyskakiwało info o inspekcji, spróbujcie jeszcze raz)

co jest śmieszne bo klikałem z 300x to samo i cały czas inspekcja więc uświadomiłem sobie że nie odpali... odpatchowałem Media Patchera bym mógł NORMALNIE bez niczego wbić na silka potem zrobiłem tak

odpaliłem ibota z skrótu już edytowanego (LS:6) i włączyłem loadera ustawienia tak jak w poradniku silek ruszył normalnie bot załapał hara... ustawiłem skile i włączyłem na próbę patrze bot normalnie bije i to bez kroku 2.c (czyli nie patchowałem silka) ale jest problem z tym że bot szybko dc dostaje:/ a przypominam że jak spatchuje media parcherem silka to jak włączam to inspekcja miliony razy próbowałem... o co w tym wszystkim chodzi? jak to zrobić?

KLIKNIJ TU!!!! - poradnik do ibota na silkroad-r

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

Probowales odpalic HSa na normalnym isro? moze to pomoze

Albo robisz cos nie tak proboj krok po kroku z tutoriala ktorego w linku podales

i tam odpisuj w tamtych postach predzej ktos pomoze

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...