Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tunamt2

GeraltPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja tam sie wogole nie rejestruje tylko z ciekawosci pytam szkoda mi czasu na priwy ;]

albo kasuja postacie za ip albo robia restarty ;] tak samo jak sfyt2 upadlo ;/// a byl to

moj najlepszy priv a dlaczego bo na niektorych privach 86 w 2 dni wbijesz expiac pare godzin

a tu zeby wbic 86 to troche trzeba posiedzec z 1-2 godziny w atlantydzie zeby z 80lvl wbic 1 wyzej

;]

54585309939136444418.png

Opublikowano

na niebieskich w miescie nikogo jedynie ktos na psach. u handlarza zbroja sa od 1lvl +9 helmy +9 rowniez od 1lvl

u handlarza bronia bronie od 30 +0 od 1lvl +9 buty, bransolety itp. +9 u tej handlarki nowej wszystko drogie pierscien expa jedyne 200k xD bodzie po 500k a magiczny metal po 100k wiec jak chcecie moim zdaniem serwer taki sobie moze pozmieniaja

Opublikowano

Ehhh.... Exp na tym servie i drop niezly ale item jakie drogie u handlarzy..np. pIerścien expa 200k dodawanie bonów 200k.... Trochę kasy trzeba wydac

Opublikowano

Gram tam mam 70level skile p i sluchajcie najlepszy zarobek to jest dt. wchodzisz zakladasz trzecia reke i szczesliwa zlota monete i w 1h masz 50kk. wiem bo sam chodze tam na kowala i jak juz wroce mam w eq 20kk. ten tunamt2 to nie jest wingm tylko zpmt2 s1. wiem bo mam spolszczenie zipka i wchodze przez nie. pytalem sie ludzi to same niemcy biegaja. jeden grozil mi banem na ip jak do niego po polsku napisalem.

teraz troche o serwie: kowal pali ale nie za czesto, sa metale po 100k, eq na 1level+9 i handlarzy 2k, exp bardzo dobry, drop ulepszaczy super, drop yangow bardzo dobry, drop itemkow dobry lepszy niz pl, to chyba na tyle a i radze nie psiac po polsku jak czegos nie wiecie piszczie na forum bo lepiej niech kolejnego serwa nie blokuja.

Opublikowano

bug na yang zobaczcie po ile są zbrojki na 1 lvl bo jak po 2k to je się sela za 16 k nie wiem czy sa za 2k bo na jakimś serwie były sprawdźcie se

Czarny chleb i kawa

Opublikowano
bug na yang zobaczcie po ile są zbrojki na 1 lvl bo jak po 2k to je się sela za 16 k nie wiem czy sa za 2k bo na jakimś serwie były sprawdźcie se

e podajcie stronke do reje

[v] 50 postow

[v] 100 postow

[v] 150 postow

[v] 200 postow

[v] 250 postow

[v] 300 postow

[v] 350 postow

[v] 400 postow

[x] 450 postow (jeszcze dzis :P)

[x] 500 postow (juutro)

Koń o konia sie wywalil,

kowal pięć itemków spalił.

Wkońcu kończysz tyle grać,

myjesz kły i idziesz spać :)

Super Text ^^

Opublikowano
no nie na all działa ja tylko propozycje podałem

wy tam gracie juz????? jak tak to dajcie linka do down i reje

[v] 50 postow

[v] 100 postow

[v] 150 postow

[v] 200 postow

[v] 250 postow

[v] 300 postow

[v] 350 postow

[v] 400 postow

[x] 500 postow (juutro)

Koń o konia sie wywalil,

Super Text ^^

Opublikowano
e podajcie stronke do reje

Jak ty mnie wkurzasz.....Strona jest na 1 stronie tematu.....I co tam koxie ?....42 lvl i skille na m1....No gz, ja cos takiego robie w 15 minut ;]....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano
Jak ty mnie wkurzasz.....Strona jest na 1 stronie tematu.....I co tam koxie ?....42 lvl i skille na m1....No gz, ja cos takiego robie w 15 minut ;]....

omg to jest z maja xD

edit@ 199 post xD

[v] 50 postow

[v] 100 postow

[v] 150 postow

[v] 200 postow

[v] 250 postow

[v] 300 postow

[v] 350 postow

[v] 400 postow

[x] 500 postow (juutro)

Koń o konia sie wywalil,

Super Text ^^

Opublikowano
omg to jest z maja xD

edit@ 199 post xD

edit2@ czyli bedzie morzna robic konta o 14,15???

kurva sorka nie to kliknelem

[v] 50 postow

[v] 100 postow

[v] 150 postow

[v] 200 postow

[v] 250 postow

[v] 300 postow

[v] 350 postow

[v] 400 postow

[x] 500 postow (juutro)

Koń o konia sie wywalil,

Super Text ^^

Opublikowano

@ziomo1001

Kurwa dajcie mu bana....Prosze :/....."Morze" pierw wbijesz na PL 30 lvl ?.....Pierw naucz sie pisac, a pozniej idz na jakies forum...Zmien sygne, bo az chce mi sie smiac jak to widze....42 lvl to kwestia 15 minut.....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Wiem wprowadzilem was w blad niestety drop jest hujowy pod wzgledem dropienia drogocennych itemkow:P jakies tam pierdoly dropia jak wlezie ale te lepsze juz bardzooo zadko. wiem bo 10min bilem w v2 na wezach po pol spotu i zadnej tarczy;/ jakby co teraz serv jest off bedzie on miedzy 14 a 15. jest to informacja z oficjalnej stronki.

Opublikowano

Co jest kurwa wie ktoś co sie dzieje z tym serwem? przed chwila zalogowalem sie na konto i patrze a tam chara 70level z eq nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...