Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Moje przemyślenia: "Co kupić?".

Neltrax ♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey, zbierałem sobie kaske i mam ok. 700 złotych. Chce je wydać na jakieś dobre gry do mojej kolekcji. Moje przemyślenia:

- GoW Collection vol. lub Mortal Kombat: Komplete Edition (pre-order)

- GoW 3 PL

- Killzone 3 PL

- Red Dead Redemption

- Assassins's Creed 2 PL

- Assassins's Creed Brotherhood PL

Wszystko premierowe

z moich obliczeń na gry wydam 480 zł, zostaje mi 220 zł. za ta kase chce sobie cos spre- orderować, lub kupić jakąs nowszą gre. mysle nad Max Peynem, GTA V lub Far Cry'em3? Proponujcie!

hth4p1.jpg

"Prawda ma to do siebie, że po naszej stronie leży!"

Opublikowano

Ja odradzam kupować tyle gier na raz najlepiej kupić 1 grę ograć ją na maksa jak sie znudzi kupić nową, czyli killzone 3 ci polecam do multi jak nie to GOW 3 !!!

RMCF

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/566144-qjakie-gry-kupic/

Kolego, to jest temat jednego użytkownika. Nic się nie stało, że Neltrax napisał swój temat.

@Topic.

hmmm... Myślę że gry, które wybrałeś to dobry wybór. Co do pre-orderowania, to polecam Ci Far Cry 3.

4916.jpg

PSP 3004 SLIM 4GB + PSP 1004 STREET 4GB

46974.png

PS3 SLIM 320GB + 2x DUALSHOCK 3 + 2x KONTROLER MOVE + SHARPSHOOTER + KIEROWNICA LOGITECH DRIVING FORCE EX

Opublikowano

ja bym brał pre ordera maxa payne'a, ale to dlatego że jestem fanem tej serii i od dłuższego czasu czekam na kontynuację ;)

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...