Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem War Rock

Akermi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!@#$ Mam zjeba** problem z wlaczeniem war rock'a przesiedzialem dzisiaj caly dzien i nic...!! kur**...zrobilem Update ale nie chce sie zalaczyc ten zjeb*** HackShield ;/ nie wiem o co chodzi...probowalem wszystkiego..-.-post-47078-1251574285_thumb.jpg

Opublikowano

hmm...to i to gow** zjebane..-.- (co jest z mpc nie moglem wejsc..-.-)

@down kurde a ja chyba z 7 razy reinstalla robilem ok wchodze na ta stronke....

Opublikowano

....

ok...

bez owijania w bawełnę...

usuń WarRocka, ściągnij nowego ze strony www.warrock.net

i zainstaluj....

punkt 5 (został zaktualizowany przed chwilą)

w temacie co CI podał kolega 2xup, został przed chwilą aktualizowany...

ten sposób odkryłem ja, testowany na 3 osobach....

Być zajebistym...

Opublikowano

hmm..a nie lepiej sprobowac jeszcze z tym sp3 ?? bo mam sp2

@edit hmm...jak wpisuje ten link "www.warrock.net" to wyskakuje mi ta stronka "http://www.gamersfirst.com/warrock/" a ja z niej sciagalem...-.- hmm..dokladniej...to z big dowload bo z gamers first zacielo mi sie przy koncu i nie chcialo sie sciagnac -.-...

Opublikowano

to raczej nie ma nic do tego...

ale jak chcesz to próbuj :>

niektórym działało po zainstalowaniu sp3, a niektórym nie

#edit

@downx2

nareszcie ktoś mnie popiera ;>

Być zajebistym...

Opublikowano

Jeśli miałeś podmienionego HS mogło spowodować crasha i zfixowac pliki ale raczej wątpię

Rób tak jak powiedział Dostrix

@Edit

2 problemem może być problem z aktualizacją HS np (Lagi,Słaby NEt)

no siema

Opublikowano

Heloł ale czemu on ma inne zdjęcie na lancheru przecie tera jest taka babka na czerwonym tle z cycami na wierzchu xP i nie ma do wybrania języka czyli nie spatchowany wr ;)

o.O
Opublikowano

kurw** ale ja w wr nie gralem z 1,5 roku !! hmm...@up tez wlasnie o tym myslalme ale nie wiedzialem...myslalem ze to nie ma znaczenia

Opublikowano

Jak nie ma znaczenia. nie masz spatchowanego więc jak chcesz wejść w starej wersji cofnąć warrocka chciałeś tak jak ja ;P musisz new warrocka ściągnąć spatchować i git.

PS.@Up nie mów do mnie UP tylko dla ciebie Pan UP

o.O
Opublikowano

Witam ja mam taki problemik bo mój kolega mial taki sam problem co ja nie mógł sie zalogowac w warrocku moj kolega sciagnol instalke ze strony warrocka programem big download i jemu chodzi ja po nim tez ściągnołem i mi nie chodzi a problem wyglada tak że gdy prubuje sie zalogowac to pisze unregister user prosze o pomoc. z góry dziekuje

Opublikowano

"odkryłem a raczej zobaczyłem gdzieś że jak wchodzę do pliku version.cfg przez notatnik to pokazuje mi się takie coś :

<!--

[PATCH INFOMATION]

Format = 0

Launcher = 8

Updater = 13

Client = 19

Sub = 6

Option = 0

[/PATCH INFOMATION]

//-->

Jak zmieniam z sub = 6 na sub = 5 to gra mi się updatuje i już ten error mi się nie uruchamia ale po ponownym uruchomieniu kompa znowu tak jest i znów muszę updatować gre"

hmm...zrobilem tak i teraz zamiast "7updatow" mam "10updatow" czy cos mogl sie stac nie wiem spatchowac czy cos...??

post-47078-1251578959_thumb.jpg

Opublikowano

hmm..wiecie mam dopiero 6 ale wezcie powiedzcie co macie napisane w pliku "CFG" "version"

@edit chodzi mi o tego co jest w folderze War Rock otwiera sie go dzieki notatnikowi jakby ktos nie wiedzial..xDhmm...i jeszcze jedno jak juz ktos ma niech napisze tu lub na priv..;)

Opublikowano

hmm..ile razy robil reinstala bo chyba nie tyle co ja "6" hmm...a tak poza tym Kasia101 to nie spamuje przypadkiem...napisala "popraw SS-a" i tyle -.-

Opublikowano

a tak wgl. to jak spatchowac war rock'a ??to moze wtdy pojdzie....

@edit jeszcze jedno jak bede odinstalowywal WR to pozniej musze usunac rejestry przez program CCleaner..i sciagnac new tak..??

Opublikowano

Ja sciągałem z big dowload,gamersfirst live, roobilem reinstala poprawiałem wszystko, robiłem wszystko co mówiliscie na forum -_- A to wszystko i tak nic nie dało! według mnie to są sciemy że po reinstalu dzialalo <_< Jeżeli ktoś ma pomysł który działa to podzielcie sie z tym :) pozdro

up: robiłem update hs i nic!! >>> robiłem wszystko!!! <<<

JEŚLI POMOGŁEM DAJ *5 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...