Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Charles flaxy bug

badur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

A wiec probowalem juz roznych wartosci ale dlaczego najwiecej za ile mi sprzeda to jest x2 czyli 100k

wszystko robie jak w tucie i zawsze najwiecej jest x2 dlaczego ? ..

Opublikowano

to też zależy od serwer jak jest przeciążony to dostaniesz więcej a co do tych wartości ja wpisuje 500 na 10 i mi po 4-8 mln za fleksa

Opublikowano

to też zależy od serwer jak jest przeciążony to dostaniesz więcej a co do tych wartości ja wpisuje 500 na 10 i mi po 4-8 mln za fleksa

za jaki lv?

Opublikowano

Może podwoi może potroi... to nie ważne. Normalnie by było x15 albo więcej. Spatchowali to jakoś jak widzimy. Normalnie gdy było o tym cicho to się zajebiście sprzedawało - potrafiło nawet 1 mln na moim necie dodać za 1 flaxa na 1 lvlu, a za flaxa na 3 lvlu dostałem chyba 16 milionów albo więcej. Teraz ? - nierealne.

Podziękujmy noobkillerowi.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Może podwoi może potroi... to nie ważne. Normalnie by było x15 albo więcej. Spatchowali to jakoś jak widzimy. Normalnie gdy było o tym cicho to się zajebiście sprzedawało - potrafiło nawet 1 mln na moim necie dodać za 1 flaxa na 1 lvlu, a za flaxa na 3 lvlu dostałem chyba 16 milionów albo więcej. Teraz ? - nierealne.

Podziękujmy noobkillerowi.

Niby paczeć z tej strony to tak , ale flaksy/pijawy co all gotowce życie mu zawdzięczją :)

Opublikowano

Jest tutek, są videotuty, macie google ( nie odsyłam, jedynie mówię, że takie coś istnieje ).

Opublikowano

w sumie to szkoda że niema tu undergroudowego forum i tam takie rzeczy zamieszczać bo przyjdzie taki ktoś i od razu całe klany to mają i jadą na maksa i wtedy bugpiont zauważa i działa

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

Dziwi mnie to.

Nie ma buga - proszę daj, bo chce sobie napić kredek.

Jest bug - żal, po co dałeś teraz nie działa, ale noob...

I co chcecie mieć UG, i ile z Was do niego trafi? Potem będzie płacz i ryk że chce do UG.

Tak źle, i tak nie dobrze.

Opublikowano

Dziwi mnie to.

Nie ma buga - proszę daj, bo chce sobie napić kredek.

Jest bug - żal, po co dałeś teraz nie działa, ale noob...

I co chcecie mieć UG, i ile z Was do niego trafi? Potem będzie płacz i ryk że chce do UG.

Tak źle, i tak nie dobrze.

Wiesz, ja na to wpadłem więc i zawsze byłem przeciwny publikacji. Wystarczy że działu nie mogliby przeglądać goście to bym się niczego nie czepiał (no może oprócz tego że nub uważa że sam na to wpadł...). Ekipa bigpointu nie może się rejestrować na stronach z bugami/hackami/botami.

UG może być. Wystarczy wpuszczać tam zaufanych ludzi, niekoniecznie muszą mieć tutoriale , no ale by się przydało jakieś 100 lub więcej postów w tym dziale i myślę że byłoby ok. A ty Sekhmet byś ogarnął ten dział żeby nikt tu nie przepisywał tutków/bugów z UG (za przepisanie wywalasz z działu + kilka % w dół).

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...