Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] SS V3nglas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up dużo , gdzyz trzeba bronić swojej pozycji , a jak lezysz zapraszam 1vs.1 f2p.

Z 0 skillem nie poradzisz sobie z obrona pozycji jak z przodu idze 1 a na plecach masz 2 . Poćwicz ...

Nie obchodzi mnie to co o mnie mówią ludzie, co prawda a co nie prawda wiem i chuj wam w buzie!

V3nglas.png

Opublikowano

@up

Załóż swój temat, to po pierwsze.

Po drugie słaba jakość ss i nic nie widać .

Po trzecie Na recruit to każdy głupi może mieć dobre staty ;/

A no i nagraj filmik ;p xD

Nie obchodzi mnie to co o mnie mówią ludzie, co prawda a co nie prawda wiem i chuj wam w buzie!

V3nglas.png

Opublikowano

po 1 mogę to tu wrzucić

po 2 poprawione

po 3 to by~ło na alphie bobie

wrzucam kilka ss zeby nie bylo napinki ze na haku

@down

chyba ty nie masz lvla to konyo bylo dla jaj

a nie bd wrzucal statow z snd bo zobacz moj nick

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Szczerze paczenie na takie staty jest bezsensu :P

Wszedłem dziś pierwszy raz na elimke od 3 tygodni i x2 unbv .

Daj coś z snd , ale nawet nie masz lvl żeby pograć normalne snd .

Lub przynajmniej nagrywaj .

Opublikowano

po 1 mogę to tu wrzucić

po 2 poprawione

To są 3 ss z jednej gry ;/ Ehhh... @ zrobione podczas gry a ostatni na samym końcu każdy ma czasem dobry dzień i przyowni xD

V3nglas.png

Opublikowano

ta tylko że ja nie campie ze snajpą tylko cały czas rush.

po twoim kd widze ile masz tych swoich dni kiedy ownisz hh

do tego w profilu nawet nie ma ani jednego multi kila jajaja

EXPmIpC.gif

Opublikowano

coś mi się to nie podoba niby początkujący gracz staty kilka na plusie a tu po drugim dniu już takie staty... zajeżdża mi fake'iem

@ eh sorki błąd niedoczytania.. pomyliłem osoby ;P

bez youtuba

Opublikowano

jutro czyli w sumie juz dzisaj nie mam czasu grac z jakims botkiem;) JOKE...

Zobaczymy zagadamy sie ieszcze ale to lepiej na pw bo modzi beda sie mogli czepiac ze rozmawiamy o swoich sprawach w temacie zamiast pw.

Jak cos wal na gadu 16223691 prqktycznie zawsze na niewidocznym, dzisiaj czasu moge nie znalezc ale postaram sie bo jeszcze misze jakis filmik z CA nagrac .

Sory za polskie znaki ale zmeczony jestem spac mi sie chce i nie ogarniam po szkole wyedytuje posta i bedzie ze znakami xD

V3nglas.png

Opublikowano

po 1 mogę to tu wrzucić

po 2 poprawione

@down

chyba ty nie masz lvla to konyo bylo dla jaj

a nie bd wrzucal statow z snd bo zobacz moj nick

nie wiem czym się podniecasz..nagraj filmik a nie zdjęcia robisz...które nie wyłapują i tak napisu "frostbyte" u góry ekranu z hacka infinity więc...:) każdy tak może...;)

ehh.:)

Opublikowano

@refresh

V3nglas.png

Opublikowano

Jesteś słaby a do tego grasz z jeszcze słabszymi.

Na tym filmiku celownik masz cały czas za nisko i celujesz ludziom po d*pie, ale masz niski lvl więc jeszcze trochę i ogarniesz.

Nie widzę sensu wrzucania screen-u z twoimi wynikami z każdej lepszej gry, chyba że jakieś nad normalne np. z S&D <3

76561198090890807.png

Opublikowano

@UP

Powiem tyle wrzucania ss'ów mi nie zabronisz , a ja to robię bardziej dla siebie aby potem oglądać jak grałem .

Filmik tylko po to aby niedowiarki uwierzyły, że nie gram na odpałach.

A że gram jak nobek to wiem ;/ Ale co się dziwić przecież mam niski lvl.

I dzięki za uwagę z celownikiem, bo na prawdę nisko mierzę ;P

V3nglas.png

Opublikowano

Powiem tak ten dział nazywa się media, nie wiem co ten temat ma związanego z mediami...

A swoje staty możesz sobie zapisywać na dysku i tam się podniecać jakie to staty ty masz, nie musisz ich tu zapisywać i sie fatygować.

Dzięki i pozdro.

76561198090890807.png

Opublikowano

Heh. Powiem tak. Zacząłeś ledwo grać w CA. I masz podniete, że na Rec Rules walisz tak dobrze. Człowieku. Spytaj się tych co grają w CA od pierwszej bety. To ci powiedzą jak my zaczynaliśmy. Ale nie było tak, że wrzucaliśmy fotki swoich stat. Myślisz że jesteś Pro. Myslisz się. Grasz na Rec Rules i dlatego masz takie staty. Daj na Victro-a na Mix Pol-a. I tu zobaczysz co to prawidziwa gra. Żeby nie 4 miechy przerwy jakie miałem przez Hackerów, to bym ci pokazał jak się gra, zresztą i teraz mogę. Cieszy mnie tylko to że nie grasz na hackach i starasz się nauczyć grac. Ale nie podniecaj się tak tymi statami. Wbijesz na Victor-a to odrazu będziesz miał staty 2x gorsze. Nawet jak masz dostęp do Platinium to sprawdź jak tam jest. Tyle że na Platinium to NX kidy, a nie Pro gracze są. Sam się uważam za NX kida. Ale kupuje jakieś Skrzyneczki a nie biegam Full NX, jak na Platinium. Ale tam już zobaczysz że gra na innych serwerach niż Rec Rules czy serwer dla Bobów z którego wyszedłem z ratiem ponad 10, to nie Victor czy Platinium.

Pozdro, graj bez hacków i będzie ok.

I jak wbijesz MSG to zacznij Wideo wrzucać.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Miałem MSG na poprzednim koncie ;/

Lecz ban za nic i 0 odpowiedzi od supportu więc założyłem nowe konto.

A co do stat to się nimi nie podniecam tylko je wrzucam ;/

V3nglas.png

Opublikowano

Ah. Sprawa rozwiązana. Nie ma bana za nic. Pamiętaj. A skoro miałeś wcześniej konto. To o czym rozmwiamy. Więc nie grasz w CA od 2 dni. A tak wgl, to i tak musiałeś grać na Rec Rules i wątpie że próbowałeś Victora.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

A ja wątpię, żeby on gdzieś napisał, że jest PRO.

Ja pierdole, dla mnie to też jest lamerskie, ale odpier*****cie się od niego.

Ma prawo to robić i NIKT NIE MOŻE MU TEGO ZABRONIĆ.

Pozdro Hejterzy :P

52671550.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...