Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY] Minecraft Multiplayer

fifil16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem a minowicie kolega nie moze polączyc się z serwerem pokazuje u niego ze jest OFF co zrobic.

Mi pokazuje ze jest ON i wszystko u mnie działa tylko u nieko pokazuje serwer off.

Proszą o pomoc.

Opublikowano

a twój kolega jest w sieci ??? jeśli tak to zobacz czy go wpisałeś na whitelist [biała lista] jeśli nie masz whitelist albo jest wpisany na whitelist lub zobacz czy masz

włączony Premium account to może być powodem ze twój kolega nie może zagrać.

Daj LIKE jeśli pomogłem

Opublikowano

To upewnij się, że masz włączone hamachi. Być może nie zrobiłeś nowej sieci. Jeżeli nie to zrób ją np. nazwa eloelo hasło eloelo. Potem jak zrobisz to podaj to twojemu koledze. Kolega bierze dołącz do istniejącej sieci i podaje dane jakie ty podałeś. Gdy wszystko ok, to powinno działać, a kolega będzie na hamachi widoczny. Jeżeli nie działa to wyłącz antywirus, firewall itp.

Opublikowano

Mam wszystko zrobione tak jak napisaliscie i dalej nic hamahi działa i widze kolege ale nie lomcze sie.

PS. Odinstalowywalem hamahi i nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...