Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Snajperka

rak222

xxxx  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co u?y??

• Holyday Wolf
      18
    • Super Magnum
      27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wczoraj kupiłem 2x myst-n oraz 2x reneval kit

I Polecaił mi Super Magnum i 2 jakieś gówno :X

I tera używać Super Magnum(16) dni czy Holyday Wolf na(18) dni

I czy opłaca się przedłużać super Magnuma ??

Opublikowano

1. Ty masz te bronie w inboxie? Ja uważam że super magnum to żadna rewelacja. a Holyday jest świetny...

Opublikowano

1. Ty masz te bronie w inboxie? Ja uważam że super magnum to żadna rewelacja. a Holyday jest świetny...

JAK??, Jak kurwa można powiedzieć, że magnum to żadna rewelacja, przedłużaj magnuma
52671550.jpg
Opublikowano

Renewaluj Magnuma, Holiday Wolf jest minimalnie lepszy od zwykłego AW, ale to żadna rewelacja, Magnum i tak lepszy, zagraj sobie Cabin Fever, jak dotrwasz do 13 rundy (nie pamiętam dokładnie czy w 13) to na dole w tej piwnicy będzie Magnum do wzięcia z tej skrzyni, zobacz jak ci się nim gra.

Opublikowano

Magnum i jeszcze raz magnum . Szczerze holiday nie jest zły , ale od tego wolę już zwykłe AW .

Magnum to jest coś :)

Opublikowano

omg to nie jest ta sama bron czlowieku magnum z zombie ma duzo wiekszy dmg

a co do tematu wolf jest szybszy na only s... wymiata

Opublikowano

myślę że magnuma :P , według mnie lepszy i jeszcze moja mała opinia co do celowników te zielone są lepsze :P , wygodniej się strzela i mają wyczucie na czerwonych tak leciutko w bok i gdzieś pójdzie ci dosyć mocno w bok ... xD takie ma lekkie wyczucie , polecam przedłużać magnuma ^^

Opublikowano

HW -bardzo przyjemmnie się nim gra i rewelacyjny QS się robi.

Tylko dla ogarniętych xD

Polecam.

Lepsze od AW .

A SM ?

Podobne tylko do BM , ale nie w 100% .

Super Magnum powiem Ci że częściej spotykana broń od HW i tyle.

Jeżeli nie wiesz którą , poprostu zagraj nimi po 2 rundy ni zobacz którą Ci się lepiej gra.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

powiem ze tak holiday jest dobry i swietny wyglad i dobrze qs sie robi dzisaj gram z kumplem biore go w lapy i qs ma jak m24 bardzo szybki i nie zostaje po nim scope jak na nie ktorych snajperkach ale i tak jakos wole black ale jak lubisz takie solo snajperka knife snajperka knife jak dla mnei wolf jest lepszy

Opublikowano

Dodam jeszcze, że L96A1 Super Magnum szybciej się wyciąga od Holiday Wolf'a. Ty już 2x wyciągniesz broń, a on jeszcze nie :P

Opublikowano

Zadużej różnicy nie ma, a ja polecam holidaya. Przypadł mi bardziej do gustu niz super magnum. Po prostu mi się ją lepiej gra. To też zależy od gracza, ale weś holydaya, a nie pożałujesz ;D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Bywalec
Opublikowano

Moim zdaniem Super Magnum :)

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

45 głosów w ankiecie, do tego posty - otrzymałeś już wystarczającą ilość odpowiedzi. Takie tematy nie mają sensu bo każdy gra inaczej i sam decyduje która broń jest dla niego lepsza. Rób jak uważasz. EoT

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...