Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Minecraft 1.2.3 mody

rafi140paw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz może jakiegoś x ray, muszę pluginy testować i nie wiem czyt mi działa anty x-ray

Opublikowano

EDIT.

Działa modloader polecam usunąć minecraft.jar zuptadować sobie minecrafta i wkleić do minecraft.jar. Pamiętajcie żeby usunąć meta-inf.

EDIT.

Gówno, gówno, gówno instaluje modloadera wszystko dziala zainstaluje np toomanyitems i juz nie dziala...

EDIT.

No i niby wszystko dziala ale toomanyitems nie wyszukuje modloadera ale dobra tam...

EDIT.

No i znowu mi nie działa pierdole takie modowanie zasrana wersja 1.2.3...

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

EDIT.

Działa modloader polecam usunąć minecraft.jar zuptadować sobie minecrafta i wkleić do minecraft.jar. Pamiętajcie żeby usunąć meta-inf.

EDIT.

Gówno, gówno, gówno instaluje modloadera wszystko dziala zainstaluje np toomanyitems i juz nie dziala...

EDIT.

No i niby wszystko dziala ale toomanyitems nie wyszukuje modloadera ale dobra tam...

EDIT.

No i znowu mi nie działa pierdole takie modowanie zasrana wersja 1.2.3...

Już powinno wszystko działać.

Popraw link do Too Many Items.

Dodałem nowy link do Too Many Items.

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Zapraszam na lotniczy serwer SAMP 0.3e. Serwer nazywa się Polski Serer Lotniczy (PSL)

Forum: http://pslotniczy.xaa.pl/index.php

IP serwera: 79.133.208.200:8106

Nie muszę wytłumaczać na czym polega serwer bo w końcu jest podany w nazwie serwera. Jak coś będę pomagał ponieważ jestem Junior Administratorem o nicku [PSL]Visek

Opublikowano

tak zainstalowalem

Mam takie pytanie jeszcze, ty tak wgl sprawdzileś czy te mody dzialają ?

Tak sprawdzam mody !

Too Mmany Items gryzie się z X-reyem jeżeli masz te dwa mody wybierz jeden.

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Tak sprawdzam mody !

Too Mmany Items gryzie się z X-reyem jeżeli masz te dwa mody wybierz jeden.

Mam wgrany tylko mod loader i x ray i nie dziala mi a jestem pewien, że wgralem dobrze. Tylko niepokoją mnie pliki x ray bo tam jest folder o nazwie texturpack, i czy przypadkiem to nie jest texturka przezroczysta ?

Opublikowano

Mam wgrany tylko mod loader i x ray i nie dziala mi a jestem pewien, że wgralem dobrze. Tylko niepokoją mnie pliki x ray bo tam jest folder o nazwie texturpack, i czy przypadkiem to nie jest texturka przezroczysta ?

Dałem nowy link zobacz teraz.

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Znalazłem kolejnego moda to mod o nazwie "Floating Islands" dodaje nam latające wyspy oto link: http://www.minecraftforum.net/topic/579608-123areus-mods-floating-islands-mc-123/page__hl__mods

Zapraszam na lotniczy serwer SAMP 0.3e. Serwer nazywa się Polski Serer Lotniczy (PSL)

Forum: http://pslotniczy.xaa.pl/index.php

IP serwera: 79.133.208.200:8106

Nie muszę wytłumaczać na czym polega serwer bo w końcu jest podany w nazwie serwera. Jak coś będę pomagał ponieważ jestem Junior Administratorem o nicku [PSL]Visek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...