Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zpmt2

peszek900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam 50kk na serwie Zpmt2 gram szamanem doradzi mi ktos co kupic? mam stalke +6 dozbierac pare kk i cos lepszego czy co za 50kk jakis wachalrz czy cos? ;d najlepiej napisac jaki + ile i jaki kosz okolo ;>

Opublikowano

mam 56kk juz ;D nie wiem wlasnie nie oplaca sie kupywac stalki +7 jak mam +6 wolalbym jakis wachalrz albo dzwonek +8 ale nie wiem co lepsze i jaki i po ile chodzi wie ktos moze?? ;d jaki wchalrz albo dzwonek kupie za 56kk i + ile?

Opublikowano

ja bym popylal na dt stalke robic;p jak spali to kupisz druga ;] proste ;] a wachlaz/dzwon kup na 65+ x2 wachlaz lub dzwon +6 i jeden na dt bierz ;] jak ulepszy na +7 to rob nastepny;p

54585309939136444418.png

Opublikowano

Ja bym ci radził kupić wachlarzyk na 70 lvl, ma największy dmg z wachlarzy i do tego szybkość zaklęcia jako stały bon. Ja miałem taki +8 i wymiatałem. ;]

Opublikowano
ja bym popylal na dt stalke robic;p jak spali to kupisz druga ;] proste ;] a wachlaz/dzwon kup na 65+ x2 wachlaz lub dzwon +6 i jeden na dt bierz ;] jak ulepszy na +7 to rob nastepny;p

Jak dojdzie do dt to cud!

Zawsze na 3-4 poziomie wywala...

• Dodaj nową pozycję...