Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Tani Czolg Premium

Komunikator18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o jakies rady wsprawie Taniego czolgu Premium liczy sie dlamnie tylko dobry zarobek(czyli niskie koszty naprawy i fajne dochody) slyszalem ze PZ..B2 swietnie zarabia i losuje go na korzystne dla niego Tiery jednak czekam na wasze rady

PS: Mam KW i nim niezle sie zarabia ale czy jest jakis niedrogi czolg premium ktory bedzie lepiej zarabiac ?

Opublikowano

Jest T-25, ale on zarabia tyle samo co KW, chociaż gra się nim o niebo lepiej.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Mam churchilla i jestem z niego zadowolony. Wrzuca praktycznie zawsze na korzystne tiery. Ma dobry pancerz, a działo 57mm jest świetne jak na swój kaliber.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Pz B2 został wycofany ze sklepu.

Zastanów się czy warto inwestować w premiuma niskiego tieru, nie lepiej coś z 5go w grze?

Jeśli musisz t-25 całkiem przyjemny jest, churchilem nie grałem, pamiętam tylko że miał problem z penetracja pz4.

Opublikowano

T-25 szybki, zwrotny (wieża mniej) szybkostrzelny 4-5sec/strzał, penetracja...t7 potrafi uszczypnąć, dmg 170-80, często odbija pociski

co do Churchilla to fajnie wygląda, pancerz? nie wiem ale sredni, działko......słabe, w kv w ogóle nie wchodzi (co innego T-25)

a co do zarabiania ostatnio za przegrana T-25 zgarnąłem 15k (1 ubity, 2 uszkodzone)

Opublikowano

Po przeczytaniu tego tematu kupiłem se T-25 i nie żałuje nawet się nie namyślaj .Jak jesteś osobą energiczną i nie lubisz kampić to czołg dla ciebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...