Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

After Dead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo! Pamiętacie mnie może jeszcze? Miałem problemy z tetrisem, to patrzcie teraz:

ef197d6e21dbf41e1b4ffba1eed26495.jpg

Fajne, nie? Ok. 8000-9000 linijek kodu (w tym silnik na OpenGLu), edytor map do tego, zapis binarny, taki cs2d bez particli i singleplayer. Chodzimy i szczelamy do zombiaków. W sumie nie wiem po co to wrzucam, ale pozdro dla sopla (liż dalej dupę przy konkursach :) )

Opublikowano
pozdro dla sopla (liż dalej dupę przy konkursach :) )

komu niby liże dupę startując w konkursach?

Ok. 8000-9000 linijek kodu

to masz się czym chwalić. W 1000-1500 by się dało zmieścić. Nawet mniej

W sumie nie wiem po co to wrzucam

to po chuj wrzucasz

szczelamy

też lubie szczelać ;d

do tego, zapis binarny

lol.

Opublikowano

Taka gierka pisana kilka miesięcy temu 3200 linijek. Questy, Mooby, NPC, handel, EQ, tworzenie zaklęć, grafika własna, wiec chujowa. Jakiś tam prosty algorytm wyszukiwania drogi, pseudo AI potworków, edytor chyba gdzieś też miałem. W sumie nie wiem po co daje, ale chciałem Ci pokazać, że jesteś chujowy. Ofc gra niedokończona. I pewnie nigdy nie zostanie skończona.

Opublikowano

Programowałeś to liniowo czy co?

Nie, kurwa, po sinusoidzie.

- - - - - -

A ja żadnej gry nie napisałem i też jestem zajebisty!

@TOPIC

gallery_37842_72_859397.jpg

Fajne, nie? W chuj dużo linijek kodu (w tym silnik na DajrektYks), brak edytora map do tego, zapis sześćdziesiątkowy, taki Sacred II bez singleplayer'a. Chodzimy i szczelamy do zombiaków ( ano... ). W sumie nie wiem po co to wrzucam, ale chciałem pozdrowić moją babcię ( robisz pyszne pierogi, kocham cię ).

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Nawet nie wiecie co tam jest :) A o samej grze tu nie mówię, ale większość kodu to silnik na OpenGLu, sopel, tu chodzi o to, że kolesiowi który sprawdza twoją pracę liżesz (lizałeś) dupę. dobra, hejterów pełno, to stąd idę. nara

Opublikowano
Nawet nie wiecie co tam jest

Patrząc po twoim pierwszym poście, to gdyby było to coś lepszego od możliwości chodzenia po mapie, to już byś się tym pochwalił i jarał się, jaki to jesteś zajebisty.

że kolesiowi który sprawdza twoją pracę liżesz (lizałeś) dupę

pisałem to co sądzę. Ty też napisałeś co sądzisz o sobie i swojej grze, ale wyszedłeś na debila, egoistę i zbuntowane dziecko, któremu nie udało się napisać tetrisa, bo nie umiał zapisać kształtu klocków ;*.

to stąd idę. nara

Byłeś spoko, ale teraz możesz spierdalać.

Opublikowano

Nie, kurwa, po sinusoidzie.

- - - - - -

A ja żadnej gry nie napisałem i też jestem zajebisty!

@TOPIC

gallery_37842_72_859397.jpg

Fajne, nie? W chuj dużo linijek kodu (w tym silnik na DajrektYks), brak edytora map do tego, zapis sześćdziesiątkowy, taki Sacred II bez singleplayer'a. Chodzimy i szczelamy do zombiaków ( ano... ). W sumie nie wiem po co to wrzucam, ale chciałem pozdrowić moją babcię ( robisz pyszne pierogi, kocham cię ).

Użycz keya do bety! :angry:

mjut.png
Opublikowano

Mogę odsprzedać konto za 100 zł. ( widziałem konta z D3 betą chodzące po 100$, więc to uczciwa oferta ) Znajduje się tam również D2 + LoD [ o wartości 15 zł ].

@EDIT

Bota na farmienie amuletów dorzucam w gratisie

Ta sygnatura jest pusta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...