Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy bugować irki?

Oskar121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam pytanie a mianowicie:

mam 120 tysi urki

I się zastanawiam czy zaryzykowac i zbugowac irki po 15k uri jeden czy zbierac jeszcze i kupic normalnie.

Urka w sumie na - by nie weszla bo mam 120k uri , ale czy nie wykryja tego?

//brak prefiksu

Opublikowano

Jeżeli fizycznie nikt konta ci nie sprawdzi bana nie będzie, jeżeli sprawdzą ban pernament. Robisz na własne ryzyko :D

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

Nie da się już bugować dronów. Przynajmniej ja nie mogę. Za każdym razem jak próbuję kupić więcej jak 8 dronów to kupuję tylko 8, a kasę i tak wbija na - ;/

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

aaa o to chodzi, a myślisz, że za co mam perma na swoim koncie?? Bo chyba nie za darmo :D Bugowałem wszystko po kolei. Oczywiście jeśli nie chcesz stracić konta to rób to tak w miarę normalnie, a nie od razu dojebiesz nie wiadomo ile :P

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

bugowanie irkow zawsze wyjdzie taniej niz bys kupil je legalnie za urke, najwyzej zejdzei ci uri na minus,

takiej sumy ja ty masz jeszcze nie ryzykowalem ale ale na czechach 3 jest 20 tys uri na start i zbugowalem 4 irki i mialem 30 cos tys na minus(net multimedia 6 mb) wiec taniej wyszlo niz normalnie bym kupil, moze tobie tez kupi kilka irkow taniej. Ryzyk fizyk;d nikt tobie nic nie obieca:) mozesz poprosic o przyklady kto ile zbugowal z jaka cene ja podalem 1 przyklad

i to co zauwazylem podczas kupowania za kredki(bugowania) to ze zawsze prawie wszystko co mam (kredki)idzie na drony (flaxy) i zejdzie na minus, chyba ze dojdzie do max 8 flaxow( rzadko kiedy kupi wiecej i mam 10-12 max)

czyli teoretycznie powinno ci zbugowac kilka irkow i jest szansa ze kupisz wiecej niz chcesz i uri zejdzie na minus, jednak jesli w wartosci wpiszesz 6/6 to jesli masz neta ok -4-6 mega powinno kupic idealnie tyle dronow ile wpiszesz w obie wartosci czyli w tym przypadku 6 dronow, jesli wpiszesz wiecej, masz szanse ze kupi wiecej niz sie da, iuri bedzie na minus jesli nie bedzie cie stac na tyle.. jak cos nie jasno(a moze byc bo jestem pod %%) pisz na priwa pomoge;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...