Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koło Losu

uGoreK1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dziś zdobyłem 70 SM za reklamy i postanowiłem zagrać w kole tego z IS z 1 powodu pieczęci lwa dzika itp od 20 lv bo chce metki bic z konia drop :D i oglądałem 2 filmiki Fubu sv koło i jakiegoś niemca i u nich była w kole ta pieczęc lwa dzika wilka itp a umnie tego wgl do cholery niema przez 10 min sie gapiłem na to koło zasrane i niema ani jednej pieczęci ;/

Opublikowano

Czy mógłbyś to napisać mniej chaotycznie ? Zrozumiałem tylko że pieczęć wilka na filmiku Fubu , darmowe 70sm i Koło Fortuny.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Wyloguj się i zaloguj, może się pojawi.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

jak to na innej jak to tylko w metinie jest w gierce jest :P

Napisz od początku tą sytuacje, z tego tekstu z pierwszego posta nic nie rozumiem (o),(O)

­

Opublikowano

Ponieważ to tylko wyświetla tak .

Zalosuj raz a zobaczysz że nagrody głowne są calkiem innych od tych wyświetlanych na początku .

Pozdro ogarnij :)

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano

to jest koło losu! Więc twoje nagrody możliwe do wygrania w kole też są losowe. Dopiero jak zapłacisz pojawi cię się co możesz wygrać a zanim zapłacisz to się możesz gapic bo to tylko tak dla ozdoby jest. Jak zapłacisz to ci się losują możliwe nagrody w tym główne mogą to być zwoje boga albo dwa różne wierzchowce zależy od szczęścia. Dał jajk jak pomogłem :) mam nadzieję ze zrozumiales co napisałem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moim zdanie nie opłacało ci się brać udziału w tym badziewiu ... Lepiej było coś sobie wybonować niż stracić w tej loterii bo mała szansa że naprawde cośdobrego zdobędziesz.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zekron weź zmień to sygne bo mnie wkurwiasz tymi swoimi bezsensownymi postami i tym tłustym ryjem .

Daj numer konta to wyśle Ci na leczenie i operacje plastyczną i opłace nawet semest w szkole specjalnej .

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...