Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]nawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam male pytanko czy oplaca mi sie grac na nawie.eu bo nie jestem pewny ile serverek postoi a np. taka tiveria jest pewnym serverem ale na serverku wszystko drogie glupia tarcze na 61 +9 700kk a quest na 54(bodajze jak dobrze pamietam ) daje 1 kd +5 i 2x +4 ale to chyba jednak braknie na eq typu stalka truta itp. a z metkami nie latwo juz wiec co polecacie (chcialem se pograc na pandoramt2 ale zrezygnowalem bo nie mam ochoty robic 10 dropkow na dzien zeby zarobic glupie 5kkk na charki z sr 50+ wiec co radzicie jestem otwarty na inne servery ale prosze z wadami i zaletami ^^

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

pandoramt2 obecnie tam gram ;] jest super ;D tylko musisz zrobić pierwsze 10kkk a potem pójdzie gładko ;] bonusswitcher i jest gitara a harki tam kupisz za 600kk i bs to ok 1,2kkk na sr ok 50. Ja kupiłem trute sr 16 za 2.5kkk i zrobiłem sr 53 i za 14kkk sellnąłem i zarobiłem 10kkk ;] i to plus . A po h.. Ci dropek ? postaw bota ;] 45lvl i na deskach w sw. i oddanie expa tam w ok 30min będzie z 600kk :)

polecam też serwer diamondmt2 serwer umiarkowany ;] tylko admini są poje**** najbardziej Crive ;] Dlatego mam bana na forum bo zaspamiliśmy z kolegą forum ;] ale to zaraz napisze osobny temat o tym ;]

veou4z.jpg

Opublikowano

jak narazie charki mam wielki problem znalesc mam 9 diamentow szmar sura i sw jak narazie bd daggerem expic i zarabiac az do 160 ale mowie mosze znalesc charki bo bez tego sie nie ruszam bo eq na exp mam cale 250/3l i 250/15 moby

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

po pierwsze zadecyduj czy ma byc to hard medium czy easy.. tiveria jest to server na jakim gralem najdluzej z wszystkich serverow prywatnych bo cos ponad rok.. jednak jesli chcesz teraz wystartowac musial bys wklepac PLN'y zeby koxić ;p.. nawie.eu jest to dobry server widac weles sie stara teraz wprowadza katakumby.. ja polecam Hexagon

Dlaczego?

nie ma zmuły jak na nawie

-na nawie biegasz metki/bossy i tak w kolo zeby zrobic tarcze ubijasz bossy i metki

zeby zrobic stal to samo

bron tez

po 2 tygodniach gry bedziesz zygac tymi metkami ;p

na Hexagonie masz uleprzacze jak na plu

fakt nie jest to server easy

chcac miec dobre eq trzeba poswiecic czasu jednak jesli chcesz poswiecic czas i przy tym dobrze sie bawic to polecam ;p

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Opublikowano

Lomaxmt2 jest super priv,

Plusy:

-Miła atmosfera

-Ludzie pomocni

-Łatwo zdobyć eq

-Łatwo wbić max lvl i sie bawić w pvp (jeśli to lubisz)

Minusy:

-Ostatnio serw coś jest off ale to na krótko 15min i wszystko działa

-Eventy często i OX

-Bug sie też zrobił na av3 :(

Jeśli szuaksz hard/medium to polecam Tiveria i wcale nie trudno zarobićna eq.

Nie czaruj.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Możesz zagrać , ale jeżeli zamierzał byś w przyszłym czasie zagrać na serwerze XenoxMT2 . To serdecznie polecam .

Ale , jest jedna uwaga do serwera .

Przywidziane jest zamknięcie priva gdyż , sponsor odchodzi .

Ale jeszcze nic nie wiadomo ; ] . Przez ten czas mogą znaleźć sporo sponsorów .

No mam nadzieje, że serwer się utrzyma , ale naprawdę polecam . Bay ;d

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

Możesz zagrać , ale jeżeli zamierzał byś w przyszłym czasie zagrać na serwerze XenoxMT2 . To serdecznie polecam .

Ale , jest jedna uwaga do serwera .

Przywidziane jest zamknięcie priva gdyż , sponsor odchodzi .

Ale jeszcze nic nie wiadomo ; ] . Przez ten czas mogą znaleźć sporo sponsorów .

No mam nadzieje, że serwer się utrzyma , ale naprawdę polecam . Bay ;d

Patrz na daty :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...