Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Kreditz Mejker 3000

damianwwdw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lejdiz and Dżentelmenz... mam problema! Bo ten Kreditz MEejker wbija tylko do sklepu i nic więcej! Co robic?

i 2 pytanie: Jeżeli zrobie scr z CZ3 to bedzie mi na CZ3 działał?

Kto mi pomoże to mu yebne Kreditz Mejkera na 1 noc;p Mozecie wpisac swoje passy przez TeamViewer;)

Żeby nie było nie porozumień mam : Win 7 charles 3.5.2 i naj mozille... Może być? :)

I to wystarczy tylko wejść do hangaru i wlaczyć charles i skrypt i to wszystko? reszte na zas zrobi? A i czy mozilla i charles musza być widoczne jednoczesniezeby działał skrypt?

EDIT sa tam juz obrazki do Win 7... musze robic scr i podmienic jak juz sa?(były odrazu przy wypakowywaniu)

Opublikowano

Pisałem. Windows XP + Mozilla = idealne działanie.

Inne przeglądarki/systemy = musicie podmieniać obrazki (screeny przycisków) na własne niektóre.

Tak , jeden obrazek robisz tylko jeden raz. Działa na każdym serwie.

Opublikowano

Ta, tyle że jak macie windows 7 wystarczy kliknąc na pragramik ppm, właściwości uruchamiaj jako admin i zgodnie z xp, będzie działac, oraz FF jako Admin uruchamiać :D

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

DOBRA juz ogarnalem zrobilem nju obrazki... ale tu nowy problem. Gdzy wlaczam program to wbija mi do sklepu klika zakładkę drony i nic więcej... co robic ??:(

Opublikowano

scr nie bedzie dzialac na cz3, pozatym darujcie se cz3 na okolo miecha, bo tam glownie ruscy buguja wszystko i ciezko puki co sie rozwinac;/( roboty 3 i potrzebne dodatki, juz nie mowiac o oslonkac i laserach;/) ja z 1 mld kredek na dzieen stawialem po okolo 100 mln an lf3 przegrywalem, glownie z roskimi nickami;/ wiec poczekajcie z miecha i powinno byc okej, bo teraz za duzo osob zna bugi w darkobicie i to wykorzystuje na nowych servach (po jakims czasie to troche sie upokoi);/

a 2 rada to probujcie bugowac od /wtorku/srody/czwartku( tuz po ogloszeniu ile banow dali) do niedzieli, i prawdopodobnie ban was minie, bo zauwazylem ze najgorzej jest bocici/bugowac dzien przed lub w dzien kontroli, jesli robi sie to poza tymi dniami szansa maleje.

Opublikowano

scr nie bedzie dzialac na cz3, pozatym darujcie se cz3 na okolo miecha, bo tam glownie ruscy buguja wszystko i ciezko puki co sie rozwinac;/( roboty 3 i potrzebne dodatki, juz nie mowiac o oslonkac i laserach;/) ja z 1 mld kredek na dzieen stawialem po okolo 100 mln an lf3 przegrywalem, glownie z roskimi nickami;/ wiec poczekajcie z miecha i powinno byc okej, bo teraz za duzo osob zna bugi w darkobicie i to wykorzystuje na nowych servach (po jakims czasie to troche sie upokoi);/

a 2 rada to probujcie bugowac od /wtorku/srody/czwartku( tuz po ogloszeniu ile banow dali) do niedzieli, i prawdopodobnie ban was minie, bo zauwazylem ze najgorzej jest bocici/bugowac dzien przed lub w dzien kontroli, jesli robi sie to poza tymi dniami szansa maleje.

Tak się nie da. Jak się uspokoi , to na własną x2 atm nie wlecisz bo ded.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...