Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Force Core Medium

Artursi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam pytanie skad moge wziasc Force Core Medium oprócz AH bo ja jakies mialem force ale tylko LOW a potrzebuje Medium a caly czas nie bede kupowac w Ah , to pomozecie ?

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

Mówię Ci z mojego doświadczenia oczywiscie.

Mi zazwyczaj ze skrzynek dropiły, czyli również i bossów.

Przy moim szczęściu to po 4 RS'ach miałem okolo 20 FcM ( ku mojemu niezadowoleniu :D)

1365954711-U52460.jpg

Opublikowano
o.O a te rs to ruin station ? jak tak to na jakie lvl chodziles ?

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

na Weak Ruina stations dropią ze skrzynek UCM, są one w kilku miejscach wolno stojące, a niektóre lecą, jak się zabije konkretnego moobka RS jest od 45lv do 60lv

na Weak EoD czyli Frozen tower of Undead także dropią ze skrzynek, ale większość także wymaga zabicia bossów, EoD jest od 55lv do 70lv (tu dodatkowo można dropnąć itemy, które dobrze ulepszone mogą ci posłużyć nawet do końca gry, lub sprzedać je po dropnięciu za dobrą cenę)

na Lake in Dusk LiD, bardzo często dropią UCM , mi średnio 4-5 z jednego dunga lecą, wystarczy zabijać moobki, z bossa można też czasem (rzadko ale zawsze jest szansa) dropnąć item z ampem +7%, tylko czasem się dropnie np item armor ale z magic amp, lub bind na WI z sword amp

od 65lv można je robić bez ograniczeń

(mi często lecą zwykle 5lv wyżej niż dolna granica, np. RS od 45 to najlepiej mi leciały na ok 50lv)

@jakbyś może miał pytania co do zarobku napisz na PW. Napiszę ci kilka dobrych sposobów na zarobek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...