Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zobaczyć e-mail?

TomiX17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio zauważyłem, że ktoś loguje się na moje konto w CF, a zapomniałem e-mail'a na który się rejestrowałem co teraz ? Gdzie go zobaczyć ? Liczę na szybką, a zarazem trafną odpowiedź. ;)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nie da się, na tym właśnie polegają zabezpieczenia z8games, żaden kolega nie ukradnie ci konta nie znając twojego e-maila, spróbuj wpisywać e-maile których kiedyś używałeś, może na którymś z nich założyłeś konto na cf, nie ma żadnego sposoby żeby zobaczyć e-mail, albo tak jak Up napisał, napisz do supportu

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie znam, bo to jest stare konto a napisałem tam chyba "asfijo;aijg" Czy cuś takiego ;D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Wątpie by support uwierzył, że to jego konto bo nie ma na to dowodów, e-maila nie zna, security answer nie pamięta

TomiX17, jak twoje konto jest słabe to radze ci grać na innym, oczywiście jeśli je masz, a jak nie to załóż na zmienionym ip, bo ten co ci wchodzi na konto to może ci zepsuć staty, posprzedawać bronie itd.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ja też zapomniałem tych 2 co ty,

Pisałem do nich,

Malo tam podałem,

Odpowiedzieli że chcą ostatni nr z ktorego kupowalem zp przez mopay,.

Podalem go im, i czekam na moj email.

@Edit można założyć konto na zmiennym ip i grać na normalnym ip pozniej ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...