Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VTut]Bugowanie kredytów

Bennq123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może skończy się ten spam ^^

Nie buguję kredek.

@edit: może jednak jak mi ping zmaleje to komuś zbuguje, ale tylko jednej osobie.

Wie ktoś może dlaczego nie działa miniaturka z yt??(Chodzi mi o okienko filmiku na mpc)

@edit2" Bug wymyślił Maggot666(Pedodres)

xD

262xro2.jpg

xD

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i gitara, już sam chciałem kiedyś zrobić filmik, ale skoro byłeś pierwszy to luz :rolleyes:

No jak teraz ktoś nie zrozumie, to dobitnie zaświadczy o swej głupocie i nie kompetencji B)

Opublikowano

troche po chinsku to robisz ;d ja robilem troszka inaczej ale efekt podobny( moze i lepszy, moze i nie, moze to przez inny net) mas lika

@up mam zaznaczone te 3 opcje co ty masz i nadal nic, a w ustawieniach nie trzeba cos zrobic?

cahrles na chrome dziala bez problemow( ja nic a nic nie ustawiam i dziala) moze problem tkwi w necie twym lub charlim/przegladarce?

moze sprawdz jak na firefox? albo w ostatecznosci safarii macowe lub windowsowy explorer??

Opublikowano

Gdyby nie to, że dziwnym trafem charles wysyła pakiety tak, że najmniej zajmuje mu to 400 ms, to zapewne by zadziałało.

Do serwera ping mam ~50 ms

Opublikowano

troche po chinsku to robisz ;d ja robilem troszka inaczej ale efekt podobny( moze i lepszy, moze i nie, moze to przez inny net) mas lika

cahrles na chrome dziala bez problemow( ja nic a nic nie ustawiam i dziala) moze problem tkwi w necie twym lub charlim/przegladarce?

moze sprawdz jak na firefox? albo w ostatecznosci safarii macowe lub windowsowy explorer??

Jak po chińsku?? Ja tak bugowałem rsb, gdy wy czekaliście na mhh :D Nawet jak robisz innym sposobem to nie ma różnicy. Ile ma wysłać pakietów tyle wyśle.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

ja polecam z tego korzystać z 1 flaxa miałem max 100mln a z 8 flax łącznie 352 bańki

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

ja polecam z tego korzystać z 1 flaxa miałem max 100mln a z 8 flax łącznie 352 bańki

a ile wpisywałeś w Advanced Repeat

Iterations:?

Concurrency:?

Wie ktoś ile najlepiej dawać ??

Opublikowano

ustawiam 15/15 spredaje po 100k

30/30 po 100k

200/50 po 50k

moge wyjebac kompa przez okno i kupic 5 nowych zeby tylko wyjebac tych hitlerow z BP wiec ma ktos jeszcze jakies propozycje jak mam ustawic?

Opublikowano

Jakie polecisz wartości na upload 2mbit?

Używam 100/50 i sprzedaje 5-6 razy. Jak złapie laga na routerze to sprzedaje około 40 razy ^^ ale to rzadko się zdarza i jest niezależne od wartości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...