Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VTut]Bugowanie kredytów

Bennq123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawaj tak 20/20 bo skoro Ci sella 5-6 razy to nie ma sensu obciążać neta i dawać 100 do wysłania.

8 razy sprzedało. Nie wiesz czy więcej można wyciągnąć z tego darmowego VPS'a?

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale wy biedaki jesteście... Za pierwszy level flaxa dostaje ~3kk... Za 6 lvl Dostaje ~111kk... Ja mam bardziej problem z kupieniem +2 flaxów(mam 6 irysów)... Jeśli ktoś potrafi kupić +10 flaxów może napisać mi na GG 11411577

Opublikowano

Ale wy biedaki jesteście... Za pierwszy level flaxa dostaje ~3kk... Za 6 lvl Dostaje ~111kk... Ja mam bardziej problem z kupieniem +2 flaxów(mam 6 irysów)... Jeśli ktoś potrafi kupić +10 flaxów może napisać mi na GG 11411577

Potrafisz wyciągnąć 60x na 1lvl i 55,5x na 6lvl i masz problem z zakupem flaxów x10? A jeśli masz problem bo niewiesz jak to zrobić, to masz link:

http://www.mpcforum.pl/topic/559298-tut-jak-kupic-wiecej-niz-1-flax-naraz-charlesem/

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

Mi idzie . Ale niestety tylko po 600-700K za drona ;(

600-700k. Odpal do tego Credits Maker i masz:

650k * 2 (średnio 30 sek trwa cykl)

1,3kk * 60 = 78kk na godzine

78kk * 8 = 624kk przez nocke.

Mało ci?

Opublikowano

Dziwne próbowałem różnych liczb zawsze 2 wartość o połowę niższa i przy moim 6mb necie z neo im wyższa liczba tym gorzej ;/ Najlepsza okazała się właśnie ta 30/15 lecz sprzedaje mi flaxa na 1 poziomie za max 150 k :unsure:

Opublikowano

BeNeQpl . Ale niestety mam windows 7 :) A credits makera nie ma pod 7 ...

A ja mam na jednym kompie 7, a na drugim Viste i puszczam skrypt na obu. Hmmm jak ja to robie!? A może to lepiej, że część osób nie wie. Pomimo tego, że bug został ujawniony to jeśli nie jest nadużywany nie będzie priorytetem dla BP...

Opublikowano

A ja mam na jednym kompie 7, a na drugim Viste i puszczam skrypt na obu. Hmmm jak ja to robie!? A może to lepiej, że część osób nie wie. Pomimo tego, że bug został ujawniony to jeśli nie jest nadużywany nie będzie priorytetem dla BP...

A co to za problem odpalić na win 7 czy viście? przecież programy w autoIt są pod windowsy, bez względu na wersję.

@temat

Na każdym necie można bugować flaxy i wypłatę klanową,

ważne żeby pingi do www.pl1.darkorbit.bigpoint.com nie były większe jak 200 ms to się da.

do tego trzeba potestować dodatkowe ustawienia proxy i opcji charlesa,

które zależą od Waszych prędkości downloadu i uploadu,

bez tej konfiguracji charles będzie gównianie działał - o tym nikt nie pisze w tutkach xD

Opublikowano

A co to za problem odpalić na win 7 czy viście? przecież programy w autoIt są pod windowsy, bez względu na wersję.

Zauważ, że pisałem to w odpowiedzi na wyższy post :)

Możesz coś więcej powiedzieć o tych ustawieniach?

Opublikowano

to spróbuj 50/25 a jak będzie dobrze to potem np 80/40 albo odrazu 100/50

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

Opublikowano

to spróbuj 50/25 a jak będzie dobrze to potem np 80/40 albo odrazu 100/50

50/25 za pierwszym razem 5x później już po 1x ;<

kolejne wartości też po 1x

:(

Opublikowano

ewitam mam pytanie czy istnieje jakis sposob zeby to dzialalo automatycznie samo i ja niemusial bym klikac i do czego sluzy ten credits maker i skad go wziasc

xxxx

Opublikowano

hmm, niezależnie od tego jakie wartości wpiszę to i tak jedyne co udaje mi się uzyskać 100k za drona, czyli praktycznie tylko zwrot kosztu kupna :( poniżej dane z mojego łącza.

dl 10,76

up 2,41

ping 68ms

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mógł by ktoś dokłądnie wytłumaczyś jak to robić .. mam pobranego ten program i nie wiem co dalej a flaki sprzedaje tak jak normalnie ... jak to zrobić żęby to działało .. prosze o pomoc ..

masz przecież na filmie pokazane

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...