Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Famas Gold

noopr0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko dziś jak pewnie wszyscy wiemy w marketplace nie ma ak47 camo 3/5 slot retail (na które miałem chrapkę) No ale za to nadal jest famas gold mógłby mi ktos powiedzieć co daje FAMAS GOLD? pewnie promo za te 3,1k g1 ale coś jeszcze?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

INCLUDES 10 + YEARS OF THE FOLLOWING:

• Adrenaline PX
  • Smoke Grenade

INCLUDES 30 DAYS OF THE FOLLOWING:

• EXP 30% Up
  • K1 Gold Edition
  • MP5K Gold Edition

to masz napisane czyli na zawsze dostajesz adrenalinke i smoke grenade a na 30 dni 30% expa k1 gold i mp5k gold no i oczywiscie te wszystkie promo :) Liczę na lajk :D

Opublikowano

Ale jeśli kupiłbyś Famas zwykły (czarny) to dostałbyś medic_kit 2 co uleczają 50% życia ;)

Opublikowano

i miałbyś wtedy 2 sloty 8 i 3 wiec lepszy zwykly moim zdniem

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Witam

Moje małe podsumowanie

[Famas zwykły jest na 8 slot]

Czarny Famas [zwykły] daje ci na konto] - medykid2 8 slot,smoga na 8slot,Flesz bangi 5 slot,balastik knife 1 slot+8promo kodów .Oczywiście ten famas nie zniknie nigdy

[Famas Gold jest na 5slot lub 3slot]

Famas Gold - MP5k Gold 2 Slot ,K1Gold 3 lub 5 Slot ,Prema na 30dni Gold+ za premke dostajemy 50exp wiecej,8 promo kodów,30exp [Famas zniknie za 10lat] :)

Pomogłem licze na like

Ghost-Rider-flame-chain.gif
Opublikowano

Witam

Moje małe podsumowanie

[Famas zwykły jest na 8 slot]

Czarny Famas [zwykły] daje ci na konto] - medykid2 8 slot,smoga na 8slot,Flesz bangi 5 slot,balastik knife 1 slot+8promo kodów .Oczywiście ten famas nie zniknie nigdy

[Famas Gold jest na 5slot lub 3slot]

Famas Gold - MP5k Gold 2 Slot ,K1Gold 3 lub 5 Slot ,Prema na 30dni Gold+ za premke dostajemy 50exp wiecej,8 promo kodów,30exp [Famas zniknie za 10lat] :)

Pomogłem licze na like

jak on zakupi famas gold 10lat to nie dostanie premium 30 dni

Opublikowano

Autor tematu miał tylko jedno pytanie i dostał na nie odpowiedź, więc nie rozumiem dlaczego jeszcze tutaj piszecie. Cls.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...