Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HogwartCraft [zapowiedz]

furgolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Frugo

Proszę bardzo, podaj nas za używanie bukkita. Jeśli się nie mylę, ekipa od bukkitów udostępnia swoje dzieła, a więc i rozpowszechnia. Argument uważam za obalony.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serio ? nachwaliłeś się ?

Wasza mapa przypomina 0000000000 Harrego Pottera

A serwer jest zrobiony na odpierdol

PS Moje odczucie po 1 wbiciu na serwer

10% byście spolszczyli

Jeśli chciałbyś dokonczyć rozmowę tu masz moje gg 35023463

22347470422691089474.png

Opublikowano

Co do spolszczeń, pewnie nawet nie ściągnąłeś dodatków spolszczających. Idę o zakład że nie znalazłeś Pokątnej ani pociągu do Hogsmeade. W razie czego zapraszam, chętnie oprowadzę. Może wtedy będziesz wiedział, jaką opinię wydać. A na razie... Cóż.

Opublikowano

Serio ? nachwaliłeś się ?

Wasza mapa przypomina 0000000000 Harrego Pottera

A serwer jest zrobiony na odpierdol

PS Moje odczucie po 1 wbiciu na serwer

10% byście spolszczyli

Jeśli chciałbyś dokonczyć rozmowę tu masz moje gg 35023463

0 Harry'ego Potter'a? Pozwól że rozpiszę:

• Ul.Pokątna (No chyba była co nie?)
  • Hogwart (Dojdziesz do niego jak tylko będziesz uczniem...Mugol raczej nie zna czegoś takiego jak "Hogwart"
  • W Hogwarcie są lekcje takie jak w Harrym Potterze typu: Językoznawstwo,Historia Magii itp...
  • Są czary... Chyba znacie popularny czar "Avada Kedavra" na naszym serwerze (HPsPL) też jest.
  • Quidditch (Jak latamy? Mamy miotły jako łopata i motyka,kafel jako pszenica,znicz jako człowiek,który jest kurczakiem i go łapiemy piórkiem)
  • To oczywiście szczegół,lecz to jest serwer RP,więc jest jak local chat(Ktoś o 30 kratek od cb nie słyszy ciebie) i global chat...(jako OOC)
  • Pociąg do Hogsmeade
  • I na koniec, społszczenia,texture pack,music pack,które urozmaicają grę na serwerze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co ja słyszę? Kolejny noob wbija na nasz serwer, i nie może przeżyć, że nie ma OP'A i zaczyna robić własny serwer?

No cóż jak dla mnie to wielkie noobstwo! I ostrzegam kopiowanie naszych budowli itp. nie będzie przez nas tolerowane!

Ludzi składają skargi o plagiaty stron www, to więc czemu nie mamy składać o plagiaty serwerów?!

Opublikowano

Co ja słyszę? Kolejny noob wbija na nasz serwer, i nie może przeżyć, że nie ma OP'A i zaczyna robić własny serwer?

No cóż jak dla mnie to wielkie noobstwo! I ostrzegam kopiowanie naszych budowli itp. nie będzie przez nas tolerowane!

Ludzi składają skargi o plagiaty stron www, to więc czemu nie mamy składać o plagiaty serwerów?!

Liberum veto! (Kto nie wie co to znaczy:http://lmgtfy.com/?q=Liberum+Veto)

Co do plagiatu: 3/4 serwera zostało wykonane przez zespół HPsPL... Więc...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z tego co widzę serv już powstał

http://www.mpcforum.pl/topic/571960-hogwartcraft-247/

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...