Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zakup/Wymiana przez Allegro

Komunikator18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokonalem dzis wymiany kont WOT za posrednictwem allegro tzn. kupilem niby jego aukcje jak radzil a potem na gg sie wymienilismy pasami niby wszystko ok tylko czy da sie to odkrecic czy jesli mu zwruce konto to bedzie to jakies naruszenie regulaminu?? Dane na allegro nie byly prawdziwe a konta nie kupilem tylko wylicytowalem czy jakos tak (nie dokonalem wplaty)

Czy Allegro moze mi cos zrobic w tym przypadku? PS konto chce odzyskac poniewasz jego zekomo nie posiada E-maila a WG chyba mi nowego nie przyzna chociaz napisalem do nicj ticket o to ... Piszcie co powienienem zrobic w tej sytuacji POZDRO

A i czy w Tickecie do nich powinienem uwzgledniac ze kupilem to konto?

Opublikowano

Kupno i sprzedaż konta są zabronione.

Jeśli napiszesz do nich to ty i on bedziecie sie po sądach włuczyć.

kszafranski16.png

POMOGŁEM DAJ LIKE

Opublikowano

TZN. ja juz napisalem lecz nie uwzglednilem naszczescie ze konto bylo kupione tylko ze zapomnialem danych do maila i poprosilem o jego zmiane. ale czy jesli mu odbiore moje konto a jego zwroce to grozi mi za to cos jest to jakies naruszenie regulaminu8 allegro? Prosze o istotne rady PZDR

Opublikowano

ale czy jesli by wszedl na konto kturym sie wymienilem to jest to jakies naruszenie z jego strony tzn. on nie podal maila bo go zekomo nie posiadal wiec chce miec pewnosc ze wrazie czego moge sie powolac na regulamin Allegro czy cos

Opublikowano

Powiem synek tak, masz przejeba** W grach typu MMORPG nie robi się żadnych transkacji kont kupowania itp. bo zazwyczaj jest to zabronione, a takie kupowanie na allegro bez 100% pewności niesie ze sobą ryzyko którego cóż, w żaden sposób nie odkręcisz czyli jak kupisz i się rozmyślisz to dupa lub przypadek 2. gościu może cię w maliny wpuścić i ukraść konto.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Jednym slowem Przej..... coz pozostaje tylko liczyc na zmiane maila w co szczeze watpie bo z tego co czytalem na necie to WG nie jest takie sklonne do zmiany maili..

Orientuje sie ktos ile mniej wiecej sie czeka na odpowiedz Supportu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...