Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FMSY I RIBY

sarna777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie jak beda dropic fmsy i riby na 10-20 lvl na terenie gildyjnym z rekawica zlodzieja z IS. Prosze mniej wiecej powiedziec czy oplaca sie robic takiego dropka i siedziec tam. Z gory dziekuje za odp

Opublikowano

mozesz dropnac z 5 a mozesz i 0 zalezy od szczescia jak nie masz farta to nawet rękawica ci nie pomoze

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

nie bo lepiej 18 jakiegos body wziąsc i bd jechac besta jak juz

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

18 -22 lvl Chodzisz na luczniki dzikie itp noo i besty i ładnie bd dropić ;d tylko Eq se skołuj ;D

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

mi z 2x dropkiem na 22 leciały z best.łucznika np. fms i jelon+2 lub kozy i fms z niego najlepszy drop jest dlatego polecam ci

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Co do dropienia lvl nie koniecznie tak jak napisali.

Może być nawet i 15 jak dasz rade do 40 może lotnąć nie raz widziałem takie przypadki....

Ale najlepiej jest sobie zrobić na przeklęte z jakimś 10 max 20 latać z rękawicą dropu z metka i IS'a i można się obłowić ale szczęście to jest i loteria.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Body 15lvl - srebrna +9 i na przeklęte. :)

Drop będzie znakomity ! ( Grając 0.5 roku temu w nie całe 1.5h z rękawica wydropiłem około 7 broni na 30lvl )

Opublikowano

Oplaca się chodzić do m3 z x2 dropem lvl 15 i mozna nieźle tego wydropić

21f0dgn.jpg

Opublikowano

nie polecam przeklętych najlepiej pójść do doliny i na besty większy % na drop i zawsze respią się w tym samym miejscu

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Opłaca się zrób mentala 15lv z rękawicą dropniesz dużo na 100 pewnie najwięcej jesionów tak jak ja ;] jak jeszcze był em za free to z rękawicą nocką bot potrafił mi wyjąć po 4 riby 2 fmsy 6 antyczków jesionków ;p więc tak opłaca się jak masz rękawice to pewnie ;] No i najlepiej jak byś miał bota..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli cie stać do zrób 9 lvl Mentala eq +9 i z Oddawaczem Expa do Gilldi ustawiasz tam botka, przychodzisz po 2h z 2x dropem i masz sporo cennych rzeczy ( riby, fmsy, jelonki, koziki, jesionki, eq z PZ )

b_560_95_1.png

Nazwa Serwera : Cs-Natural [ FFA/BF2 ]

IP: 195.42.112.206:27033

Ilość Slotów : 16

Uptime : 24/7

Forum Serwera : Pisz PW, gg : 11579780

Typ Serwera : FFA + BF2

Fast Download : Tak

Opublikowano

Nie ma podanej ilości jaka dropi, taka sama szansą jak 2lvl wyżej i 5 wyżej. Polecam zostawić na bocie 28lvl na słabszych ezo.

Opublikowano

Dzieki wszystkim za odpowiedzi jak narazie zrobilem mentala 15 lvl jutro zrobie na niego rekawice z is i skocze zobaczyc na imhre dam znac jak poszlo w ile czasu co i jak

Opublikowano

No jak narazie panowie poexpilem jakas godzinke i kilka jesionkow pare skor niedzwiedzia nie jest ogolnie zle :) a mam pytanie jak jest z botem na metinie czesto mozna bana wyhaczyc? czy za bardzo sie nikt tym nie przejmuje pozdro

Opublikowano

szansa na bana była jest i będzie fakt ze teraz gm działają skuteczniej no ale m3 to odludzie a jak zostawisz bota na noc to ryzyko małe ale zawsze jakieś :P Ps. Wiedziałem ze najwięcej ci będzie dropic jesionow xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
a mam pytanie jak jest z botem na metinie czesto mozna bana wyhaczyc? czy za bardzo sie nikt tym nie przejmuje pozdro

Gm'owie zawsze czuwają, jeśli nie będziesz z nim wszędzie latał i pokazywał "sztuczek" publicznie to są marne szasnę, tak samo któś może Cię nagrać albo zrobić ss'a więc również istnieje dodatkowe ryzyko.

Osobiście nie polecam używać jakichkolwiek multihacków / botów na pl, bana można dość szybko wyłapać, ale jak już masz zamiar to na początku zrób obejście / zablokuj hs'a.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...