Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ps3 i Komputer

kanciastyarko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

japier.........

nie możesz bo na ps3 jest sieć playstation network

a na komputerze normalne wifi więc się z nimi nie spotkasz a poza tym jak można by byłoby się spotkać to ps3 nie miało by szans chyba że jakiś ogar sam ogarniam nawet w miarę ;]

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Raczej tak, zmienia się tylko urządzenie na którym grasz i tyle. Serwer jest taki sam ;)

Jak nie wiesz to nie pisz...

Nie można grać razem iż to całkiem co innego.

image.png 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

a ja bym się poważnie nad tym zastanowił bo jeżeli serwer jest ten sam to dla czego nie można się spotkać? Pomyślcie np. w FIFA 12 w Ultimate team mogą się spotkać gracze PC, PS3 i Xbox'a wszystko jest możliwe. Playstation Network to tylko witryna, a wi-fi to sposób łączności z siecią, nie trzeba mieć wi-fi żeby mieć neta. Poza tym PS3 też można podłączyć do neta za pomocą wi-fi.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam do was pytanie czy psn to wasz internet ??? nie psn tam macie tylko konto aby korzystać z gier internetowych i np systemu osiągnięć więc możliwe ale akurat mam pewność bo gram w Dc universe że niema tych samych serwerów a i wydaje mi się że na ps3 gra więcej osób ??bo jeśli chce się tam połączyć np o 12:00 w południe to musze czekać aż się połączy 2tysiące osób :P

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...