Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwery wyłączone?

maniek1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytaniee poniewaz nie moge sciagnac worlda wyskakuje mi blad ze serwery sa wylaczone i mam pytanie sa jakies prace nad serwem czy tylko u mnie tak sie pojawia? a jak tylko u mnie to co mam zrobic ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytaniee poniewaz nie moge sciagnac worlda wyskakuje mi blad ze serwery sa wylaczone i mam pytanie sa jakies prace nad serwem czy tylko u mnie tak sie pojawia? a jak tylko u mnie to co mam zrobic ?

Sprawdź czy firewall/antywirus nie blokuje.

W tej chwili nie ma żadnych prac konserwacyjnych czy coś w tym stylu,więc problem jest u ciebie.

Opublikowano

Wieczor dziala ... tez tak mialem 2 razy ale potem dzialalo

to nie firewall itp. to sa prace :P bo by tego błędu nie dodawali nie?

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Autor tematu nie określił dokładnej daty/godziny nie działania,a post tematu jest z dzisiaj z godziny 13:22,więc w tych godzinach nie było żadnych prac czy usterek,dlatego pomyślałem,że coś jest blokowane gdyż sam wiem po sobie,że w każdej chwili jeśli zablokuje coś firewall nfs(a) to wyskoczy info błąd,że serwery są wyłączone co mija się z prawdą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...